To je to što me zanima!

"Transfer Falcaa u Real Madrid gotova je stvar, san ostvaren"

Kako tvrdi katarska sportska TV-kompanija beIN Sports, Radamel Falcao nakon Svjetskog prvenstva postat će novi igrač Real Madrida i ostvariti svoj osobni san...
Vidi originalni članak

Radamel Falcao dogovorio je uvjete s Real Madridom i postat će novi igrač "kraljevskog kluba" nakon završetka Svjetskog prvenstva, donosi katarski beIN Sports ekskluzivnu informaciju u ponedjeljak navečer.

Dogovor je navodno postignut prije nekoliko dana, a napadač Monaca ostvarit će svoj osobni san i želju, kako je rekao svom agentu te je odbio ponude Chelseaja, Manchester Cityja, Tottenhama i Liverpoola.

Na Mundijalu u Brazilu nije nastupio zbog ozljede, no 28-godišnji Kolumbijac bit će spreman za početak iduće sezone. S klubom iz Kneževine ima ugovor do 2018.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • uskoci 26.06.2014.

    Real daj proizvedi kojeg igrača više iz svoga pogona,a ne najčešće kupovati gotove igrače

  • KTBFFH ZG 24.06.2014.

    Odlicno!! :))))

  • VanjaCR7 24.06.2014.

    Jedva sam cekao i prosle godine da potpise, no nazalost nije, sad se samo nadam da to nije opet neka novinarska prica.Kao drugo Real nece prodati Benzemu jer je on miljenik Perezu i sve dok je Zidane pomocni trener Benzema nece iz Madrida,bio je jako kvalitetan igrac i kad jr on potpisao uz CR-a bio sam jako sretan al kao i mnogi ne vidim.ga vise u Real Madridu,al nece on tako lako preseliti, ostaje mi tjesiti se da Falcao potpise i da mi smanji gubljenje zivca svaki put kad Benzema unisti 100% gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare