To je to što me zanima!

Transfer iz snova: Stipe Perica potpisao je ugovor za Chelsea!

Vijest je službena, a Chelsea je transfer 18-godišnjeg napadača Zadra potvrdio na svojoj stranici. Perica je za Zadar u 23 odigrane utakmice zabio deset golova...
Vidi originalni članak

Stipe Perica (18) novi je napadač Chelseaja! Vijest je to koja je odjeknula s Otoka. Chelsea je na službenoj stranici potvrdio transfer.

- Chelsea je doveo 18-godišnjeg napadača Zadra, Stipu Pericu, koji je nedavno igrao na U-20 Svjetskom prvenstvu - stoji na stranici engleskog prvoligaša. 

Transfer je to iz snova za zadarskog 18-godišnjeg napadača. Prošle godine srušio je Dinamo u Kupu i "modrima" u samo četiri minute zabio dva komada. 

Htio ga je Dinamo, o njemu je sanjao i Hajduk, ali Stipe Perica nije želio ni u jedan od dva najveća hrvatska kluba. Čekao je s transferom i to je ispalo kao pun pogodak. 

Perica je od svog debija za Zadrane odigrao 23 utakmice i zabio 10 golova.

Drugi Hrvat pod Mourinhom, treći u Chelseaju

Jose Mourinho trenirao je Luku Modrića u madridskom Realu. A sad će drugi Hrvat dobiti šansu trenirati pod velikim Joseom. Stipe Perica pakira kofere i seli u London.

Perica je postao treći Hrvat koji je odjenuo Chelseajev dres. Nakon Marija Stanića i Mateja Delača, Perica je treći hrvatski igrač u velikom londonskom klubu.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • BornaŠunjić 02.08.2013.

    zasto ste uvik negativni i pljujete po svakome ko ostvari transfer koji ce mu osigurat egzistenciju u zadru je stanje ocajno momak je dobio napokon sto je sanja ne mora sad bit c ronaldo

  • vug12 02.08.2013.

    Želim mu svu sreću,ali mislim da neci odigrati ni dvije utakmice i da ce stalno ici na posudbe

  • sqwer 02.08.2013.

    meni je odmah kroz glavu prošao delač, velika nada koju je chelsea upropastio...šalju ga po posudbama i nikad ništa od njega..došao je prerano...iskreno se nadam da to neće biti slučaj sa pericom ali bilo bi dobro da barem ostane u chelseu i igra u mladoj ili rezervnoj ekipi jer tamo je na oku svima u klubu

Komentiraj...
Vidi sve komentare