To je to što me zanima!

Trappova ljepotica bez srama otkrila tajne iz spavaće sobe...

Iako na društvenim mrežama nemaju previše zajedničkih fotografija, Brazilka je već nekoliko puta javno pričala o intimnom odnosu kojeg ima sa svojim zaručnikom Kevinom Trappom...
Vidi originalni članak

Prekrasna brazilska manekenka i bivša Viktorijina anđelica Izabel Goulart otkrila je 'vruće' detalje o seksualnom životu sa svojim zaručnikom, njemačkim reprezentativnim golmanom Kevinom Trappom.

Izabel ovo nije prvi put da otvoreno priča o pikanterijama iz spavaće sobe, prije nekoliko je mjeseci izjavila da se ona i Kevin nikada ne seksaju kada PSG izgubi utakmicu. Sada je brazilskom YouTuberu Matheusu Mazzaferu otkrila da su imali seks na plaži, ali i da kod kuće često kopiraju najpoznatije filmske seksualne scene.

Zgodni par je u vezi od 2016. godine, a početkom srpnja su na društvenim medijima objavili svoje zaruke . Inače, Brazilka (33) je pet godina starija od nogometaša koji trenutno igra na posudbi iz PSG-a u Eintrachtu Ante Rebića.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Robinh000 15.09.2018.

    Ne gubi PSG često, sretna ona.

  • Hyper 15.09.2018.

    Znam da me ne bi ni pogledala, točnije jahtu koje nemam, ali iskreno ne bih ni ja nju. Lijepa jest, ali nije zgodna, tj. fali joj 15-20kg, devina koljena i rahitične nogice nisu mi privlačne ma kako duge bile... tko voli (i može to platiti) nek izvoli 😉

  • 15.09.2018.

    odlična

Komentiraj...
Vidi sve komentare