To je to što me zanima!

Traže Mamićevu smjenu: BBB-i pozvali na bojkot!

Kako je i neslužbeno bilo najavljivano frakcije Bad Blue Boysa pozvali su navijače na potpuni bojkot svih Dinamovih domaćih i gostujućih utakmica
Vidi originalni članak

Relevantne frakcije Bad Blue Boysa na sastanku su kako se i najavljivalo najavili poptuni bojkot svih Dinamovih utakmica te također traže neopozivu ostavku izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića. Priopćenje BBB-a koje potpisuju Udruga navijača Dinama, Klub Navijača Bad Blue Boys, Udruga navijača Dinama - Trnsko, Udruga navijača BBB Slavonije i Baranje i Udruga navijača Dinama Metković, donosimo vam u potpunosti.
"1. Zahtijevamo neopozivu i neodgodivu ostavku Zdravka Mamića kao neprikosnovenog vladara kluba s kojim se više ne možemo poistovjetiti i kojeg ne priznajemo kao naš NK Dinamo. Još jednom ponavljamo sve zahtjeve i argumente koje je ova Udruga iznijela pred dotičnog u rujnu 2008. godine (vidi Prilog 1.). Također, tražimo ostavku kompletnog Izvršnog odbora i uprave kluba, kao i razriješenje dužnosti i odlazak svih mogućih Mamićevih trabanata koje je on za svoje vladavine instalirao u klub.
2. Tražimo hitnu javnu raspravu o Statutu i ustroju Udruge građana NK Dinamo Zagreb na kojoj ćemo iznijeti vlastite prijedloge za preustroj kluba i povratak identiteta prihvatljivog svim njegovim navijačima. Isto tako, tražimo i hitno očitovanje nadležnih ministarstava, državnih i gradskih institucija o poslovanju i legalnosti sadašnje Udruge građana NK Dinamo Zagreb.
3.Pozivamo sve navijače i simpatizere Dinama, Bad Blue Boyse i sve građane Zagreba i Hrvatske na potpuni bojkot svih domaćih i gostujućih utakmica kluba koji je nekad bio svehrvatska Svetinja, a danas je privatna svojina obitelji Mamić, koja služi isključivo i samo njima te njihovim financijskim i drugim interesima. Pokažimo tako svoju ustrajnost i stanimo ujedinjeni protiv primitivne tiranije Zdravka Mamića i njegovih poslušnika. 
O svim daljnjim akcijama javnost će biti obaviještena putem medija. Ovo je samo prvi korak u našoj nikad odlučnijoj borbi za povratak našeg voljenog Dinama svojim navijačima.
Ili mi ili on! Dinamo Svetinja!"


Idi na 24sata

Komentari 29

  • glupavi 11.08.2010.

    BBB??Bojkot??? dinamo nema navijačku skupinu...ima samo 120 navijača(ekipa sa proslave naslova prvaka)....BBB je samo skupina koja ima izgovor \"dinamo\", a u biti egzistira samo ako ima protiv koga \"djelovati\"....prvo protiv imena croatia, zatim neznam zašto, pa protiv canjuge, pa mamić....da nema takvih stvari nebi ni postojali(niti primjetili da su osvojili recimo LP)...(pobjeda u prvenstvu je valjda njima ispod časti)

  • boys 11.08.2010.

    bojkot več traje za neznalice koje se sprdaju da na maksimiru nema ni 500 ljudi al sata u totalni bojkot...bilo je i vrjeme da se umjesto nereda ovo napravi...DINAMO SVETINJA

  • Golden Eyes 11.08.2010.

    Zaboravljate da i ako maminho ode(u sta sumnjam) ostaju igraci a oni su prvenstveno ti koji su glavni krivci igre na terenu, mislite da ce nakon sto on ode oni poceti igrati bolje i vise trcati??a tko ce poslje njega dovesti nekog novog igraca?lupajte minuse koliko hocete ali svejedno ne vidim sta bi se moglo bolje rezultatski pokreniti nakon njega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare