To je to što me zanima!

Traže novog golmana: Hajduk dovodi brata Igora Karačića?

Hajduk tako pokušava srediti golmanske probleme jer pored odlaska Stipice klub je napustio i Ivo Grbić, a Karlo Letica svako malo se povezuje s odlaskom u inozemstvo
Vidi originalni članak

Nakon odlaska Dantea Stipice u CSKA Sofiju ostalo je upražnjeno mjesto na golmanskoj poziciji Hajduka.

'Bili' su pokazali interes za Gorana Karačića (21) iz njemačkog Sandhausena (na posudbi iz turskog Adanaspora), najboljeg golmana bosansko-hercegovačkog prvenstva 2016. kada je kao debitant i golman Zrinjskog osvojio naslov prvaka uz 17 utakmica bez primljenog gola. 

Klubovi se još nisu dogovorili jer Hajduk nije ponudom zadovoljio turski klub.

Goran je inače brat našeg rukometnog reprezentativca Igora, a drugi brat Ivan igrao je za rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

VIDEO

Hajduk tako pokušava srediti golmanske probleme jer pored odlaska Stipice klub je napustio i Ivo Grbić, a Karlo Letica svako malo se povezuje s odlaskom u inozemstvo.
 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • hyndaii 10.06.2018.

    Empty: Golman koji je ove sezone u njemačkoj 5. ligi skupio jedva 4 nastupa i u ta 4 nastupa primio 13 golova je kvalitetno rjesenje za Hajduk?? Evo,sve je momak rekao u komentaru.

  • TunjaSb 10.06.2018.

    Nema od toga nista, po pitanju para, Udruzi se malo previse tesko odreci para. Pojacanja ce biti iz 3 ili zupanijske lige, prva dva kola ce vec mirisati titula i onda sve po starom. Nema u Hajduku pameti da dovedu pojacanja, to su sve zakrpe, a pojacanja koja i vrijede pobjegnu jer ih nasmrkani tuku po ulici! Bez uvrede! I sam sam navijac toga kluba, ali sto je...je!

  • theHerd 09.06.2018.

    oli se nije Letica još oporavio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare