To je to što me zanima!

Tražena roba: Man. United za Olma će ponuditi 40 mil. eura?!

Dani Olmo uživa u najboljim danima još relativno kratke karijere nakon kojih će vrlo vjerojatno pronaći novi klub. Ozbiljan je interes za njega nakon osvajanja zlata na Euru pokazao United
Vidi originalni članak

Licitiranje za Danija Olma (21) odavno je počelo, a nakon finala Europskog prvenstva do 21 godine, u kojem je njegov pulen zabio gol Njemačkoj, bio najbolji igrač finala i važan faktor u španjolskom naslovu europskog prvaka, mobitel njegova menaždera Andyja Bare ne prestaje zvoniti.

Ofenzivcu Dinama cijena je u ožujku, prema Transfermarktu, porasla na 15 milijuna eura, no jasno je kako ga Dinamo neće poslati za najmanje dvostruko veću cifru. A ona bi lako mogla biti i veća.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od ranije su za Olma bili zagrijani Milan i Bayer Leverkusen, a sad su se u priču ozbiljno uključili Englezi. Naime, zainteresiran je i Manchester United koji je spreman ponuditi Dinamu 40 milijuna eura, pišu Sportske novosti.

"Crveni vragovi" pratili su Olma još ranije, a predstave na Europskom prvenstvu samo su bile šlag na tortu i potvrdile ono što Unitedova struka zna o darovitom Dinamovu Španjolcu.

OD TRANSFERA JOŠ NIŠTA Olmo: Nakon ljetnog odmora dolazim na pripreme Dinama!

Osim kluba s Old Trafforda, interes za Danijem navodno su pokazali i premijerligaši Chelsea, Liverpool, Arsenal, bundesligaši Borussia Dortmund i Bayern, ali i Inter i PSG.

Sam Dani najradije bi volio igrati u Bundesligi, potom u Premiershipu pa u Serie A, kako nam je otkrio njegov otac Miguel u intervjuu, a čini se kako izbora za nastavak karijere ne manjka. A neće manjkati ni milijuna u Dinamovoj blagajni...

Idi na 24sata

Komentari 65

  • kisni oblaci 2 02.07.2019.

    Cisti primjer rada i zalaganja samog igraca, Dinamovih strucnjaka koji rade odlican posao sa mladim igracima. Olmo ce imati blistavu karijeru, kao i Modric.

  • 02.07.2019.

    Zasto iskompleksirane osobe moraju pisat za koliko,kako i sta sa tim novcem???? Kada oni ovako nesto naprave onda neka odlucuju!! Da imate obraza rekli bi: Hvala Tata zbog tebe se cuje za Dinamo!!

  • obama terorist 02.07.2019.

    Prema transfermar Dinamov najbolji igrac vrijedi 15mill...eto sta oni misle o Dinamu...ali posto dinamo vodi Zdravko znamo da ce se na tih 15mil nasmijat...kako sada nitko od novinara ne pohvali Zdravka Mamica za dovodjenje Olma??? Znate pisat clanke i grdit ga kada potpise sa onim momcima od neki dan!! Kako vas nije stid???? Pa Maminho je imao bolji nos od La Masije,lako je sada diplit i pravit se pametan pa pisat 50mil...ogromni su to novci,do toga nije zgodno doc!!! Za 50god svi klubovi zajedno nece prodat igraca za toliko novca koliko je prodao Zdravko Mamic,upamtite svi zajedno za 50god!! A ulicari mu vicu lopov...lopov ce sada za dinamo donijet jedno 30-40mill pa tko je tu lud???

Komentiraj...
Vidi sve komentare