To je to što me zanima!

Trčanje, biciklizam, slackline... dođite na Medvednica Outdoor

Brojni izazovi za rekreativce i sportaše, druženje u prirodi, radionice za najmlađe, škola brdskog biciklizma, film festival i odličan after party zadržat će vas na Medvednici ovaj vikend, 14. i 15. rujna
Vidi originalni članak

Medvednica outdoor festival i ove godine garantira dobru zabavu. U petak, 14. rujna čeka vas film festival, a u subotu, 15. rujna brojne sportsko-rekreativne aktivnosti. Trčanje, penjanje, biciklizam, ples na svili, slackline... nitko se neće dosađivati. A najbolje je što prethodno bavljenje sportom nije uvjet - rekreativci su dobrodošli. 

Cilj je popularizirati outdoor i približiti sport u prirodi građanima. Svi koji se žele okušati u natjecanjima mogu se prijaviti u dvije glavne utrke - Mountain Madness Obstacle Race i Znebač trek. 

Prva je duga 8 km i dizajnirana je da iscrpi vašu snagu i izdržljivost te testira spretnost, brzinu i vještinu. Održat će se u Park šumi Dotrščina. Znebač trek je treking tipa score orijentacije od 10 do 20 km, ovisno o broju točaka koje skupite. Kontrolne točke neće biti teško pronaći tako da napredno znanje orijentacije neće biti potrebno, samo dobra volja i malo sivih stanica.

Osim utrka posjetitelji se mogu uključiti i u školu brdskog biciklizma ili prijaviti najmlađe na kreativne radionice. Natjecanja u slobodnom penjanju, bogate tombole i odličan after party zadržat će vas na Medvednici cijeli dan. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare