To je to što me zanima!

Nadal prema travnatoj sezoni sa satom od 600 tisuća eura...

Imao sam dugu i psihički tešku zemljanu sezonu jer sam igrao skoro sve moguće mečeve nakon povratka od ozljede, rekao je Nadal, koji je na RG-u nastupao sa satom koji je vrijedan 600 tisuća eura...
Vidi originalni članak

Nakon što je pomeo konkurenciju na crvenoj zemlji osvojivši Monte Carlo, Barcelonu, Rim te po rekordni 11. put Roland Garros, Rafaela Nadala sada očekuje onaj najškakljiviji dio sezone za njega - trava. U pohodu prema ovim naslovima, Španjolcu je pomogao sat marke Richard Mille vrijedan 603 tisuće eura. Ovaj model je proizveden u samo 50 komada od strane poznatog proizvođača.

- U početku mi je trebalo malo da se naviknem. Morali smo surađivati da to što bolje "sjedne" na moj zglob. Toliko je lagan da imam osjećaj kao da ne nosim ništa, kao dio moga tijela - rekao je Nadal o svome novom ljubimcu.

Nadalu, pak, slijedi prijeko potreban odmor i odluka o nastupima na najlošijoj mu podlozi, ako se to može tako nazvati, s obzirom da je Španjolac dvaput osvojio Wimbledon:

- Imao sam dugu i psihički tešku zemljanu sezonu jer sam igrao skoro sve moguće mečeve nakon povratka od ozljede. Prošle sam godine izgubio od neugodnog Gillesa Mullera, no igrao sam dobro i mogao sam pobijediti - prisjeća se Nadal prošlog nastupa u All England Clubu.

- Moram razgovarati s timom, odlučiti što je najbolje za moje tijelo. Vidjet ćemo kako ću se osjećati za nekoliko dana. Promjena sa zemlje na travu je drastična. Kad sam bio mlađi i brži, lakše sam se prilagođavao. Sad mi treba pauza - izjavio je Španjolac, čime je u pitanje doveo svoj nastup u Queensu i Wimbledonu, koje je prijavio.

Ipak, osim ako nije u pitanju neka ozljeda, Nadalov nastup na Wimbledonu je izvjestan. Prošle godine u Londonu stigao je do osmine finala. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • 12.06.2018.

    ma nema odmora, tvoji navijaci ne vole kad se odmara, a ti si odmarao do zemlje gdje si uvijek spreman i nema ozljeda, sad izvoli pa igraj :)

  • SrđMatan 11.06.2018.

    Da nisu usporili igru na travi kičicu bi rafa osvojio dva wimbledona.

  • Iskrivljena antena 11.06.2018.

    Upitan? bolje uskličan a on glasi da je...gotov! nema više od njega više sportaša propada kao i Đoković jednog su uništili narodnjaci i žene a Nadala lijekovi i masna hrana

Komentiraj...
Vidi sve komentare