To je to što me zanima!

Trebala mu je minuta: Junior dos Santos novi je UFC prvak!

Jedan udarac, praktički prvi u borbi, bio je dovoljan da Cigano dobije pojas. Brazilac je pogodio Caina Velasqueza iznad lijevog uha, a onda i navalio na njega u parteru
Vidi originalni članak

Najave su trajale nekoliko tjedana, a sama borba jedva minutu. No, isplatilo se! Junior dos Santos novi je UFC prvak u teškoj kategoriji!

Jedan udarac, praktički prvi u borbi, bio je dovoljan da Cigano dobije pojas. Brazilac je pogodio Caina Velasqueza iznad lijevog uha, a onda i navalio na njega u parteru. Još dva precizna udarca bila su dovoljna da sudac  'Big' John McCarthy prekine borbu. 

- Bilo me je strah boriti se s njim jer je sjajan borac. Bio mi je najteži protivnik dosad. Ovo je nevjerojatno - rekao je odmah nakon borbe emotivni Junior (14-1).

Američkom Meksikancu ovo je prvi poraz u karijeri.

- Ispričavam se svojim navijačima. Dos Santos ima snažan udarac, ali vratit ću se i opet uzeti pojas - rekao je Velasquez. 

Obzirom da je prvi put neki UFC event išao na američku nacionalnu televiziju FOX, jedini koji može biti razočaran je predsjednik Dana White. Prekratko je trajalo, ali bilo je još odličnih borbi. 

Junior će titulu braniti protiv pobjednika iz borbe između Alistaira Overeema i Brocka Lesnara.

OVDJE pogledajte borbu.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • cibra 22.11.2011.

    u sadasnjoj konkurenciji u mma ova dvojica su mozda najbolji,a konkurencija im je jako losa...nema pravih boraca...ako im se fjodor vrati utulit ce ih...

  • silaaa 14.11.2011.

    @robyy505 , ko je tebe ucio pravila? lol @kinezojapanac , kakav Overem? on jest jak ali je glup lik. more dobiti svakoga a i tako more izgubiti od svakoga,ali ubit ce ga Dos Santos samo tako.

  • kinezojapanac 13.11.2011.

    Overem će to sve staviti na mjesto sa onim svojim krakatim koljenima, niko mu nije ni do gležnjeva, a do koljena će mu biti savko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare