To je to što me zanima!

Trebao je biti novi 'plavi 9', sad je ponovno u potrazi za klubom

Prije šest je godina napustio Dinamo i otišao u belgijski Club Brugge sa 17 godina. Od tada je zaigrao u dresu još pet klubova, ali Fran Brodić (23) nigdje se nije uspio nametnuti pa sad traži novi klub
Vidi originalni članak

Mislio je da će uspjeti izgraditi karijeru ranim napuštanjem Maksimira, ali dečko koji je trebao biti novi 'plavi 9' sad ponovno mora tražiti novi klub. Fran Brodić (23) igrao je u talijanskom trećeligašu Reggiani, ali kako mu je 1. srpnja istekao ugovor, a taj rang talijanskog nogometa se ne igra zbog pandemije korona virusa, Brodić mora potražiti novog poslodavca.

U dresu Reggiane odigrao je 10 utakmica u kojima nije uspio zabiti gol, a na terenu je proveo samo 71 minutu. Podsjetimo, Nakon što je otišao iz redova 'modrih', Brodić je bio po posudbama i nigdje se nije uspio nametnuti na željeni način. Prvo je iz Club Bruggea poslan u belgijski Royal Antwerp, da bi ga u sezoni 17/18 poslali u redove Roeselarea.

ON JE NA SIGURNOM Brodićev klub u srcu epidemije: Možda nam i završi prvenstvo!

Nakon belgijskih avantura posuđen je i talijanskoj Cataniji za koju je igrao pola godine pa je nakon toga i otkupljen za 100 tisuća eura. Nakon toga je otišao u redove spomenutog talijanskog trećeligaša Reggio Audace, a na dan kraja ugovora vrijednost mu je prema Transfermarktu bila 100.000 eura. 

Dok mu bivši suigrač Robert Murić (24) nakon turbulentnog dijela mlade karijere danas igra za Rijeku i ponovno gradi svoj uzlet, Brodić traži novi klub. Spominjao se njegov dolazak u HNL, a tko zna. Možda ćemo još uvijek mladog nogometaša vidjeti na hrvatskim travnjacima u pokušaju ponovnog uzleta.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Mentalni Gimnastičar 08.07.2020.

    Ista priča svaki put

  • Samarsa 07.07.2020.

    U Ri gdje i svi propali dinamovci, a možeš i u Slaven telupo.

  • Popaj1234 07.07.2020.

    Eto mu sada pa nek igra za bedekovčinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare