To je to što me zanima!

Treća je bila sreća: HRT je ipak osigurao live prijenos Hajduka!

HRT je prijenos osigurao preko privatne produkcijske kuće jer niti jedna druga kuća iz Engleske nije htjela raditi prijenost. Utakmica je na rasporedu sutra u 20,45 sati
Vidi originalni članak

Žao nam je, nitko ovdje nije zainteresiran za utakmicu, poruka je bila iz Stoke Cityja o prijenosu prve utakmice 3. pretkolo Europske lige između Stokea i Hajduka u Engleskoj. HRT je pokušao i drugi put, opet nije išlo. No treća je bila sreća. 

Na svojim je stranicama HRT objavio da je krajnjim naporima uspio osigurati prijenos utakmice koja je na rasporedu sutra u 20.45.

Niti jedna produkcijska kuća nije htjela preuzeti organizaciju prijenosa utakmice, a HRT je osigruao privatnu produkcijsku kuću za taj posao.

Tako će navijači Hajduka ipak moći pratiti svoj klub u Europi. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • deshru 28.07.2011.

    divota! nemojte me krivo shvatiti, ja sam apsolutno za prijenos utakmica svih naših klubova u europi! pa naši su! treba ih pratiti i podržati! ali činjenica je da stoke nije interesantan englezima, nije čak ni samom klubu u interesu trošiti na prijenos! a niti jedan naš klub nije interesantan englezima, ni hajduk ni dinamo ni split ni varaždin! drugačija bi situacija bila isključivo da je u pitanju neki veći engleski klub, onda bi se prenosilo i opet ne zbog naših već zbog njihovih klubova! a ovaj prijenos bumo svi mi skupo platili! hrt je u dugovima tak i tak, a kad god voda do grla dođe dignu pretplatu! pa se ti sad veseli ovom prijenosu!

  • barcaporsiempre 28.07.2011.

    kovačeviću bruno prosvijetli nas molim te. jer varaždin igra u bukureštu prijateljsku ili intertoto kup?

  • rimad001 28.07.2011.

    torca nemoj se žestiti,,pa nema mamić televizju.. znači sad je mamić kriv i za sve probleme hajduka,, nemoj biti tako plitak,,englezi su krivi za prijenos jbg..

Komentiraj...
Vidi sve komentare