To je to što me zanima!

Treći najskuplji transfer: Kova uz bok Ibrahimoviću i Ronaldu

Još nije pošteno ni zagazio u dvadesete, a već piše povijest Intera. Mateo Kovačić prešao je u Real za 40 milijuna eura, što je treći najveći transfer kluba s Meazze...
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić sljedećih će dana i službeno postati novi član Real Madrida i pridružiti se Luki Modriću u "kraljevskom klubu". Real je Interu poslao ponudu koja se ne odbija vrijednu 40 milijuna eura.

Tim je poslom mladi hrvatski reprezentativac izbio na treće mjesto najunosnijih Interovih transfera u povijesti te je postao i vlasnik najskupljeg transfera nekog hrvatskog nogometaša.

Na vrhu je transfer Šveđanina Zlatana Ibrahimovića, koji je u sezoni 2009./2010. s Giuseppe Meazze preselio u Barcelonu za 69,5 milijuna eura. Drugi je Brazilac Ronaldo, koji je za tadašnji astronomski iznos od 45 milijuna eura prešao u Real Madrid 2002.

Mateo slijedi velikog ćelavca po visini transfera, ali i po sljedećoj postaji u karijeri nakon Internazionalea. La Gazzetta dello Sport predviđa kako se odšteta za Matea kreće oko 35 milijuna eura, ali uz bonuse i do 40 milijuna. U svakom slučaju, Kova je ispred Marija Balotellija, Hernána Crespa, Samuela Eto'oa...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nocni_kupac 17.08.2015.

    U povijesti Barcelone Ibrahimovic je najveci promasaj, kako razumjeti da je skuplji od naseg Mandzukica ?

  • strmi007 17.08.2015.

    Sad ima šansu za napredovati

  • sbetting94 17.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare