To je to što me zanima!

Treću godinu u nizu Blanka i Ivica najbolji sportaši Hrvatske

U izboru SN-a glasaju sportski novinari iz redakcija diljem zemlje. Najbolji u 2011. godini su Blanka Vlašić, Kostelić, ženska košarkaška reprezentacija i vaterpolisti
Vidi originalni članak

Drugu godinu zaredom Blanka Vlašić i Ivica Kostelić zajedno su na tronu najboljih sportašica, odnosno sportaša Hrvatske! 

Atletičarka je i peti put u nizu bez konkurencije u tradicionalnom, 60. izboru Sportskih novosti, a ova godine osvojila je srebro na Svjetskom prvenstvu u Daeguu.

- Pomiješani su mi osjećaji. Nisam toliko zadovoljna s rezultatima, ali bilo je pitanje hoću li uopće nastupiti na Svjetskom prvenstvu. U idućoj godini me očekuju Olimpijske igre na koje odlazim na vrhuncu karijere - rekla je Blanka.

Ivica Kostelić prvi put u karijeri je osvojio Veliki kristalni globus i treću godinu uzastopce je bez premca u ovom izboru. 

- Prošla sezona bila je najbolja u karijeri - kratko je poručio Ivica i dodao kako su ambicije velike i ove sezone.

Za najbolje glasaju svi sportski novinari diljem zemlje, tako i novinari 24sata. Glasalo je skoro 400 novinara iz 56 redakcija.

Najbolja ekipa je ženska košarkaška reprezentacija. Cure su bile 5. na Europskom prvenstvu i plasirale su se u kvalifikacije za Olimpijske igre. 

Vaterpolska reprezentacija također je obranila titulu, opet su najbolja muška momčad. Osvojili su broncu na Svjetskom prvenstvu u Šangaju.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • optimist2 25.12.2011.

    Kad se sjetim koliko skijališta imamo i atletskih dvorana,njihov uspjeh uz obilate čestitke i njihovim roditeljima sve je veći.malo nas je,ali ima dragulja među nama.

  • boruna 25.12.2011.

    svaka čast

  • zolo 25.12.2011.

    svaka cast nasim sportasima,a pogotovo hrvatskim vaterpolistima koji su na svi zadnjim natjecanjima osvojili medalju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare