To je to što me zanima!

Trener će postati glumac: Lippi govori o antifašizmu

Poznati talijanski redatelj Moni Ovadia snima film namijenjen djeci. Tema je antifašizam/antirasizam, a Marcelo Lippi govorit će o užasima holokausta
Vidi originalni članak

Marcelo Lippi mi je uvijek djelovao kao vrlo plemenit čovjek i odmah mi je palo napamet da bi bio idealan za ovu ulogu. Ne samo da je popularan, već i vrlo lijepo govori, objasnio je redatelj filma Moni Ovadia odluku da angažira slavnog nogometnog trenera u svom najnovijem projektu. Trener koji je s Italijom osvojio naslov svjetskog prvaka 2006. godine. To je najveći od brojnih njegovih uspjeha i u karijeri je zaradio pristojnu cifru.
- Lippi će u mom filmu nastupiti besplatno, kao volonter - otkrio je Ovadia 'cijenu' izbornika talijanske reprezentacije.
Film u kojem će Lippi nastupiti namijenjen je školskoj djeci, a govori o antifašizmu i antirasizmu. Lippi će održati govor na temu holokausta, užasa koji je obilježio Drugi svjetski rat.
- Zahvaljujući načinu na koji govori i svojih životnih svjetonazora Marcelo Lippi lako može pronaći put do srca publike. A baš je to ono što želimo postići ovim filmom. Želimo mladima približiti antifašističku poruku, koja je bez ikakve sumnje vrlo, vrlo snažna poruka - rekao je Ovadia.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare