To je to što me zanima!

Trener Istre vrijeđao bivšeg igrača Bellea na rasnoj osnovi

Treneri Istre i Splita isključeni su na utakmici 6. kola HNL-a zbog međusobnog vrijeđanja. Trener Istre Pamić navodno je i na rasnoj osnovi vrijeđao Henrija Bellea
Vidi originalni članak

Istra je u 6. kolu domaćeg prvenstva svladala na svom terenu Split 1-0, ali pobjeda domaćina pala je u sjenu zbog incidenta između trenera dviju momčadi, koji su na poluvremenu isključeni nakon što su jedan po drugom sasuli drvlje i kamenje. No čini se kako trener Istre Igor Pamić nije stao samo na uvredama kolegi već je 'počastio' i bivšeg igrača Henrija Bellea.

Igrača je stadion na kojem je, do prelaska u Split ove sezone, igrao dočekao zvižducima. Svaki njegov dodir lopte s tribina navijači su ispratili povicima i zvižducima, ali oni su stali na tome. No čini se kako trener Istrana nije.

Kako tvrdi trener Splita Tonči Bašić, njegov je kolega na klupi Istre izvrijeđao Bellea i to čak i na rasnoj osnovi.

- Bellea je vrijeđao na svim osnovama, čak i na rasnoj, te mu je vrijeđao majku. Razočaran sam ponašanjem svog kolege koji je ispod svih kriterija struke vrijeđao moje igrače. Morao sam stati u njihovu obranu - rekao je Bašić, trener Splita.

Pamić ipak ima drugačiju priču. Trener Istre isključen je nakon što se porječkao s Bašićem, a sve je krenulo od navodnog dobacivanja Bellea upravo Pamiću.

- Bašić se krenuo rječkati samnom nakon što sam reagirao na Belleovo dobacivanje, ja sam mu odgovorio i sudac nas je isključio - iznio je svoju verziju priče Pamić.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • biberrr 26.08.2012.

    Pamić je legenda i najbolji trener HNL-a. Belle je provokatorsko smeće,a Paminjo se ne da zahebavat!

  • mošnja 26.08.2012.

    pamiću legendo,propao nam Karlovac otkad te nema

  • špiro22 26.08.2012.

    Sta samo bijelac crnca moze vrijedati na rasnoj osnovi!!! Tj.zasto stoji takav naslov kad je informacija neutemeljena,kako to neko ko sjedi u zg u uredu moze napisat i sirit u javnosti,ponekad si novinari previse dozvole!!! Nemogu da vjerujem!!! Ja sam bio na utakmici sjedio na zapadu 3.red i smatram da je ovo sto stoji u naslovi jedna velika novinarska laz!!! Isto tako tvrdim da je Belle ne gov.. nego cijela septicka jama sto se LJUDSKOSTI tice!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare