To je to što me zanima!

Trener Leipziga: Olmo je tražio razgovor, bio je nezadovoljan...

Leipzig je dugo bio blizu Bayernu, sanjao i borbu za naslov, ali od nje vjerojatno neće biti ništa. "Imamo usran plan igre, obrana nam je kao da igramo na školskom", grmio je trener Nagelsmann
Vidi originalni članak

Nogometaši Leipziga neporaženi su u tri kola nastavka Bundeslige, ali su u dvije utakmice osvojili samo bod, a to je razbjesnilo trenera Juliana Nagelsmanna.

"Crveni bikovi" su s igračem manje u srijedu remizirali s Herthom kod kuće 2-2 i ne samo da su ispali iz borbe za naslov, jer im Bayern bježi devet bodova šest kola prije kraja, već im opasno visi i Liga prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Leipziga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nagelsmann je razloge poraza, pak, pronašao u - čelništvu lige?!

- Ne želim tražiti alibi, ali ne razumijem termin ove utakmice ako imamo u vidu pet zamjena i zaštitu igrača. A onda Hertha igra u petak, mi u nedjelju pa onda jedni protiv drugih u srijedu. I sad imamo usran plan igre. Ne mogu to razumjeti. Nikoga nije briga - grmio je Nagelsmann nakon utakmice za DAZN.

LEIPZIG - HERTHA 2-2 Olma i Leipzig spasio je golman Herthe: Zabio si čudan autogol

Opleo je i po svojim igračima.

- Dobro ulazimo u utakmicu, a onda stalno padamo u zaostatak jer se branimo kao momčad na školskom igralištu. Ništa ne radimo, stojimo na mjestu i zabijaju nam s pet metara. Drugi put zaredom to nam se događa kod kuće - rekao je.

Bivši igrač Dinama Dani Olmo drugi put zaredom igrao je u početnoj postavi Leipziga. Nakon što je dobio 90 minuta u sjajnoj pobjedi u Mainzu (5-0), ovaj put zamijenjen je u 58. minuti.

Nagelsmann ga je nahvalio nakon utakmice protiv Mainza.

- Bio sam presretan izvedbom Danija Olma, on ima potencijal da bude još opasniji. Dani može sjajno otvarati igru svojim idejama u zadnjoj trećini protiv momčadi koje se više brane, kao Hertha - rekao je i otkrio zanimljiv detalj:

- Izgledao je nezadovoljno (nije igrao protiv Freiburga, op.a.) i tražio je razgovor sa mnom. To mi se svidjelo. Naravno da se kao igrač osjećate jako dužnim i dobro je postupio. Nadao sam se takvoj reakciji.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • PredragKišurek 29.05.2020.

    Pa ti forsiraj odlazak iz Dinama sad ćeš malo morgen u A reprezentaciju Španjolske.Ne probudiš se završit ćeš ko Halilović do mirovine na posudbama.

  • SlucajniOdabir 29.05.2020.

    Olmo je u Dinamu bio par godina, vecina za njega nije ni cula dok nije eksplodirao kod Bjelice. Nadalje decko je u Dinamu prodao mlađu kategoriju i tek onda dodao u prvu momčad. U prvu momčad je dosao nakon 3-4 godine po dolasku u klub. Zar ste mislili da ce odmah i skroz biti u prvih 11 u novom klubu??? Pa nebo bilo u redu da uzme mjesto nekome tko je u klubu duze i prodao pripreme, a k tome ne zna ni jezik. Olmo je ispravan momak i izborit ce se za status. Ako sve bude ok od iduce sezone prva violina RBLa. Pa RBL je prepun mladih igraca iako dosta navijaca prezire taj klub.

  • mestar 28.05.2020.

    Olmicu, nije ti to balkan ni Hrvatska tu je trener zakon ne kao kod nas gdje su treneri samo produzena ruka nekog mocnog lobiste mocnog lobija.Takvi treneri kao kod nas su najvise krivi sto se malo koji talentirani sportas uspije brzo uklopit u i akliminizirat u ligi petice. Svako koji brzo ne uci nauci brzo propadne u njihovim ponajboljim klubovima i ligama.,

Komentiraj...
Vidi sve komentare