To je to što me zanima!

Trener Porta: Ne želim još govoriti o preseljenju u Inter

Neću danas govoriti o svojoj budućnosti jer je u ovom trenutku moja budućnost vezana isključivo za Porto, izjavio je superuspješni mladi trener Villas-Boas (33)
Vidi originalni članak

Trener nogometaša Porta Andre Villas-Boas (33) odbio je nakon prvoga četvrtfinalnog dvoboja Europa lige protiv moskovskog Spartaka govoriti o možebitnom odlasku u Inter...

- Neću danas govoriti o svojoj budućnosti jer je u ovom trenutku moja budućnost vezana isključivo za Porto – izjavio je superuspješni mladi trener nakon što je njegova momčad na Dragauu deklasirala Moskovljane pobijedivši 5-1.

- Što se tiče Intera, Leonardo je izvrstan trener koji je napravio puno dobrih stvari otkad je preuzeo momčad od Beniteza. Inter nije daleko od Milana na prvenstvenoj ljestvici i do kraja sezone može se dogoditi još puno promjena.

Glasine da bi Villas-Boas mogao preuzeti momčad još uvijek aktualnih talijanskih i europskih prvaka, u čijim je redovima tijekom sezone 2008/09 radio kao pomoćnik Joseu Mourinhu, raširile su se nakon dvaju teških poraza Leonardove momčadi na San Siru u posljednjih tjedan dana: 3-0 od Milana i 5-2 od Schalkea.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Kurčubić 08.04.2011.

    31 nastup ove sezone za Tottenham- 2 gola i 2 asistencije, pa i moja baba može dodavat lopte igraču do sebe.

  • Kurčubić 08.04.2011.

    Ovaj nikad ni nije bio nogometaš, a znanje je izučio u Football Manageru, a kasnije na PES-u i Fifi. Haha, šalim se malo. Vrlo talentiran trener, bit će za par godina novi Murinjo

  • JAX 08.04.2011.

    Ovaj trener je odličan i za par godina mogao bi biti najplaćeniji u Europi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare