To je to što me zanima!

Trener Varaždina koji boluje od raka uspješno operiran. Marija Kovačevića sada čeka oporavak

Mario Kovačević privremeno će napustiti svoje dužnosti kako bi se u potpunosti posvetio ozdravljenju i oporavku od medicinskog postupka koji zahtijeva potpunu predanost i pažnju, ranije je objavio NK Varaždin
Vidi originalni članak

Mario Kovačević (48) je uspješno operiran. Treneru Varaždina dijagnosticiran je rak pluća i unatoč tome što je htio nastaviti raditi, s klupe je morao otići kako bi se izliječio.

Operacija je prošla uspješno i sada mu slijedi oporavak za vrijeme kojeg slijedi važna bitka kako se karcinom ne bi vratio. 

Njegovo mjesto na klupi Varaždina popunio je Nikola Šafarić, koji će obnašati ulogu glavnog trenera dok se Kovačević ne vrati dnevnim obavezama.

NK Varaždin ranije zdao priopćenje

Naravno, prije toga je najbitnije zdravlje, da oporavak prođe u najboljem mogućem svjetlu.

- NK Varaždin i trener kluba Mario Kovačević zajednički obavještavaju javnost o neophodnom napuštanju trenera s pozicije glavnog trenera seniorske ekipe radi operativnog zahvata kojem će se podvrgnuti nadolazećeg tjedna. Naš dugogodišnji trener privremeno će napustiti svoje trenerske dužnosti kako bi se u potpunosti posvetio ozdravljenju i oporavku od medicinskog postupka koji zahtijeva njegovu potpunu predanost i pažnju - objavio je varaždinski kub početkom prosinca.

Redakcija 24sata pridružuje se željama za uspješni oporavak i brzi povratak na travnjak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • joco40 22.02.2024.

    Kupovnaje vremena kao i svi mi!Rak pluća je neizlječiva bolest!

  • dinamo1970 10.12.2023.

    Brz i uspjesan oporavak od 💙

  • Pešekan ri 10.12.2023.

    Samo jako Kovačeviću pobijedit ćeš ti tu bolest!

Komentiraj...
Vidi sve komentare