To je to što me zanima!

Trenera pogodili kamenom, u bolnici završili igrači Zrinjskog

Zrinjskom je dosuđen nepostojeći penal i tada su krenule tenzije, a drama je kulminirala u nadoknadi kad je s tribina domaćih navijača u Mostaru doletio kamen koji je pogodio gostujućeg trenera u glavu
Vidi originalni članak

Premijer liga BiH je jedna od najžešćih u Europi, ali svi su šokirani s onim što se dogodilo u subotu tijekom utakmice Zrinjskog i Sarajeva u Mostaru.

Stravične scene vidjeli smo na Stadionu pod Bijelim brijegom, a svemu je prethodio kontroverzni penal dosuđen Zrinjskom u 80. minuti. Sudac je bez razmišljanja pokazao na bijelu točku iako apsolutno nikakvog kontakta među domaćeg i gostujućeg igrača nije bilo, a gol je s 11 metara za konačnih 2-2 zabio Nemanja Bilbija.

Ali najveća je drama tek uslijedila. Među igračima su se u posljednjih 10-ak minuta pojačale tenzije, a nisu mirovale ni tribine pa su u jednom trenutku domaći navijači teren zasuli različitim predmetima. Najgore je prošaopomoćni trener Sarajeva Muhamed Džakmić koji je pao kao pokošen na teren. Odmah je iznesen s terena na nosilima, prevezen u bolnicu. Pogođen je kamenom, ali srećom je zaradio tek nekoliko šavova na glavi i bit će pušten na kućnu njegu.

U bolnici su završila i dva igrača Zrinjskog - Dario Rugašević kojemu je šivana glava, te Nemanja Bilbija koji je u jednom duelu u sudačkoj nadoknadi ozlijeđen, a u bolnici je zadržan na pretragama jer mu se pojavila krv u urinu.

Svi u BiH su šokirani incidentom u Mostaru, Sarajevo je zatražilo reakciju Saveza, a Zrinjski je oštro osudio incident.

Riječ je o momčadima koje su vodeće u prvenstvu, a Sarajevo ima pet bodova prednosti pred plemićima.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • danyyyy 11.11.2018.

    Sarajevskoi bahatluk i lopovluk na djelu. Isprovocirana publika burno reagirala!

  • 1980bena 11.11.2018.

    pokusati cu kao hrvat biti iskren i misljenja sam da tamo rvati iz ercegovine su najgori i zapravo ruše ugled pravih hrvata....budite veliki i u porazu...a ne kao seljacine..

  • Boki8 11.11.2018.

    Ooo opet Hercegovci prave s.anja

Komentiraj...
Vidi sve komentare