To je to što me zanima!

Trening na pomoćnom terenu zbog kiše, Eduardo kasnio...

Zbog jake kiše u ponedjeljak, Maksimir je natopljen pa se travnjak čuvao za petak. Eduardo da Silva je kasnio 20-ak minuta zbog ročišta sa Zdravkom Mamićem
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je drugi trening uoči utakmice sa Srbijom. Kao i na jučerašnjem, atmosfera je bila odlična. Jedina promjena je bila u lokaciji, izbornik Štimac igrače je odveo na Hitrec-Kacijan, pomoćno igralište.

Naime, zbog jake kiše u ponedjeljak, Maksimir je natopljen pa se travnjak čuva za petak.

Trening je ukupno trajao oko sat i pol, a uvodnih 15 minuta bilo je otvoreno za medije i navijače.

Eduardo da Silva kasnio je 20-ak minuta zbog ročišta sa Zdravkom Mamićem na Općinskom sudu, a koje je trajalo do 16 sati. Na trening je Dudu došao u društvu Krune Jurčića jedući kekse jer nije stigao ručati.

U srijedu će 'vatreni' trenirati u istom terminu, od 17 sati,.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Leandro Cufre 20.03.2013.

    Halo Longlive USA ,mora da si opterecen Mamicem!Pa nije Mamic odredio sud za jucer!!!!!!!!!!!!Sta je trebao on traziti od suda da se parnica odgodi.Daj covjece malo objektivnosti.Od mrznje prema Mamicu,pises bljezgarije.

  • Vergil 20.03.2013.

    Juče igram sa drugom PESa, uzeo on Srbiju, ja Hrvatsku... I tako, manje više dominiranja, na kraju 2-0 za mene, iako sam imao 20 direktnih šuteva... Samo nema Dudua i Sammira registovanih nije mi to jasno...

  • makshardcore 20.03.2013.

    možda ga je Mamić malo provozao, u gepeku....

Komentiraj...
Vidi sve komentare