To je to što me zanima!

'Trenirala sam za medalju, sad možda i ne odem u Beograd...'

Sve je izgledalo sjajno kod Andree Ivančević. Nedavno je otrčala četvrti rezultat karijere, forma joj se diže još od Rija, a onda - ozljeda. Upitna je za nastup na Europskom prvenstvu u Beogradu
Vidi originalni članak

Andrea Ivančević nedavno je slavila u poljskom Torunu na 60 metara s preponama otrčavši 7.69 sekundi, što joj je bilo najbolje vrijeme sezone, četvrti rezultat karijere i osmo vrijeme u svijetu ove godine. Sve je izgledalo sjajno u najavi Europskog atletskog prvenstva u Beogradu koje počinje u petak, no daleko je to od idealnog.

Andrea je i dalje u Zagrebu.

- Trenirala sam za medalju na Euru, a sad ne znam ni hoću li nastupiti. Muči me ruptura zadnje lože, nije velika, ali smeta kod sprinta - rekla je Andrea za HRT.

Nakon polufinala Olimpijskih igara i rušenja hrvatskog rekorda prošle godine, medalja na Europskom prvenstvu u Srbiji nekako se činila kao logičan nastavak događaja. 

- Oporavljam se, imam još dva treninga pa ću odlučiti hoću li nastupiti - dodala je.

Stipe Žunić najavio je velike stvari pobjedom u bacanju kugle na Balkanijadi u Beogradu, svojevrsnoj najavi Eura. Sjajan je bio i Ivan Horvat koji je slavio u glavnom gradu Srbije preskočivši hrvatski rekord (5.76 m).

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Poljsko Pašče 01.03.2017.

    Bolt ju je rijesio.

  • kažemja 01.03.2017.

    Radoznale!

  • Gnječ_usne 01.03.2017.

    Citirao bi joj Klemma i dao pola njegovog janjca

Komentiraj...
Vidi sve komentare