To je to što me zanima!

Tresao se Poljud: Pogledajte posljedice potresa u Splitu...

Navijači su na društvenim mrežama komentirali da "sve može propast, ali Hajduk će ostat". Vidljivo je kako je staklo na kojem je grb gotovo netaknuto, dok je ono do njega popucalo na sve strane...
Vidi originalni članak

Stigle su i prve fotografije posljedica jakog potresa koji je danas oko 14 sati uzdrmao Split. Na poljudskom stadionu popucala su stakla na klupskim prostorijama.

Navijači su na društvenim mrežama komentirali da "sve može propast, ali Hajduk će ostat". Zanimljivo, grb splitskog velikana nije stradao u potresu. Vidljivo je kako je staklo na kojem je grb gotovo netaknuto, dok je ono do njega popucalo.

Potres je bio jačine 4,6 po Richteru s epicentrom u Jadranskom moru, osam kilometara od Trogira, na dubini od deset kilometara. Splićane je zabrinulo podrhtavanje pa je 112 centar imao poziva iz svih dijelova grada.
 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • nori 🖖 10.12.2016.

    Stavite ajdukov grb na sve šajbe ⚽️

  • perobao 10.12.2016.

    Pa tih 4,6 po Richteru je na srecu nista, zamislite puklo jedno staklo (ako uopce???), steta 100 kuna a potrese koje pravi tkz. torcida u reziji tkz. udruge su na stotine tisuca eura, prazni stadioni, razne druge sankcije a vrli (ne) sportski novinarcina snido, nikako da primijeti.

  • Pobotchnick Leeyoobo 10.12.2016.

    triba samo rasprodat sve kalendare sa pušnikon i eto za jednu ratu stakla

Komentiraj...
Vidi sve komentare