To je to što me zanima!

Tri mjeseca pauze: Hazard će propustiti početak nove sezone

Njegov klub Chelsea je objavio da je operacija prošla uspješno, no i da će njihov najbolji igrač propustiti početak sezone, koja u Engleskoj počinje 12. kolovoza
Vidi originalni članak

Belgijski nogometaš Eden Hazard uspješno je operiran u ponedjeljak, a prema prvim informacijama izvan terena će biti barem tri mjeseca. 

Kapetan belgijske reprezentacije teško je ozlijedio desni skočni zglob na treningu uoči kvalifikacijskih utakmica, a snimke su pokazale da je Hazard doživio frakturu desnog skočnog zgloba.

Njegov klub Chelsea je objavio da je operacija prošla uspješno, no i da će njihov najbolji igrač propustiti početak sezone, koja u Engleskoj počinje 12. kolovoza.

- Sve je prošlo u redu, sada počinjem put povratka. Bit ću još jači - napisao je Hazard na svom Twitter profilu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Xyster 06.06.2017.

    Ne znam zašto se ove reprezentativne utakmice uopće i igraju sada na kraj sezone, samo bi se trebao igrati kup konfederacija.

  • Karlo Butić Butigol 06.06.2017.

    Svidja mi se njegov stil igre:sitan je ali nabijen i kad vodi loptu kao da mu se lijepi za nogu dok prolazi kroz igrace.Jako je brz s loptom i ima odlicnu kontrolu lopte i ubrzanje.Jedan od boljih krilnih igraca,steta sto se ozljedio!

  • SDP-ov fan 05.06.2017.

    I baš od svih slika vi stavili ovu od ima 6 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare