To je to što me zanima!

Tri od tri: Ibra je srušio Srbiju, Siniši Mihajloviću treći poraz...

U posljednjoj pripremnoj utakmici uoči Europskog nogometnog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj, Švedska je pobijedila Srbiju 2-1. Ibrahimović je zabio ključan gol iz penala
Vidi originalni članak

Domaćini su poveli u 23. minuti golom Toivonena nakon pogreške gostujućeg golmana Aleksića. Neven Subotić izjednačio je u 27. minuti dobro skočivši nakon kornera Tošića. Konačnih 2-1 postavio je Zlatan Ibrahimović iz penala u 52. minuti, kojeg je skrivio drugi golman Srbije Kahriman nepotrebnim prekršajem nad Toivonenom.

Podsjećamo, Srbija će biti suparnik Hrvatskoj u idućim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Ovo joj je bio treći poraz otkad je selekciju preuzeo Siniša Mihajlović. Prethodne dvije utakmice pod njegovim vodstvom Srbija je izgubila od Španjolske i Francuske, obje s 2-0.

Prijateljske utakmice:

Švedska – Srbija 2-1 (Toivonen 23, Ibrahimović 52 – 11 m / Subotić 27)

Francuska – Estonija 4-0 (Ribery 24, Benzema 37, 47, Menez 90+1)

Turska – Ukrajina 2-0 (Erkin 30, Pektemek 70)

Austrija – Rumunjska 0-0

Idi na 24sata

Komentari 69

  • zic1411 06.06.2012.

    Lako se drugome smijati, Srbija je igrala protiv Španjolske, Francuske i sad Švedske, a ta ista Švedska je nama utrpala 3 komada. Vidjet ćemo naše za par dana.

  • Papi_1 06.06.2012.

    Ma nije Maihajlovic kriv!Opet netko nije pjevao himnu i izgubili su!A lijepo im je rekao da svi moraju pijevati ak zele pobijedu!E komsije bez pijesme nema pobijeda!!

  • Firefox_1 06.06.2012.

    Nije za podcijenit reprezentaciju Srbije, imaju jako dobre defanzivne igrače. Mihajlović bi im mogao usadit zajedništvo i požrtvovnost, jako nezgodan protivnik. Osobito kad se uzme u obzir da protiv nas idu uvijek 200 na sat. Međutim najteži protivnik u skupini bojim se da je Belgija, koja nakon dugo godina opet ima vrhunski tim, sve u svemu jedna od najtežih skupina u kvalifikacijama za SP. Ovdje vidim ima i nekih velikih "optimista", kojima je najbolje da svoj "optimizam" zadrže za sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare