To je to što me zanima!

Trofej Svjetskog prvenstva u košarci stiže nam u Hrvatsku

Putujuća izložba s trofejem Svjetskog košarkaškog prvenstva dolazi u Zagreb, jedan od 9 europskih gradova koji će ugostiti trofej. Bit će izložen od 20. do 22. lipnja...
Vidi originalni članak

U jeku održavanja nogometnog SP u Brazilu na kojem će hrvatski reprezentativci sudjelovati u borbi za najprestižniji trofej u nogometnom svijetu, u Hrvatsku dolazi još jedan vrijedni eksponat za kojeg se bore najuspješniji sportaši današnjice.

Grad Zagreb tako će od 20. do 22. lipnja 2014. postati domaćin trofeja FIBA Svjetskog košarkaškog prvenstva. Uspjesi hrvatske košarkaške reprezentacije osigurali su privilegij da Zagreb postane jedan od devet europskih gradova koji će ugostiti "The Road Show 2014.".

To je putujuća izložba koja uz najzanimljiviji izložbeni primjerak, prestižni "Naismith trofej", nudi brojne detalje iz košarkaške povijesti te različit interaktivan i zanimljiv sadržaj namijenjen ljubiteljima košarke i sporta svih uzrasta.

Trofej će tri dana biti izložen na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića gdje će ga svi zainteresirani građani moći besplatno pogledati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare