To je to što me zanima!

Troicki vrištao prema sucu na Wimbledonu: Mrš, đubre jedno

U posljednjem gemu Pospisil je servirao kod 30-0, a Troicki je nakon izgubljenog boda odlučio zatražiti 'hawk-eye' provjeru. No, sudac Ramos mu to nije dozvolio...
Vidi originalni članak

Kanađanin Vasek Pospisil svladao je srpskog tenisača Viktora Troickog 3-2 u setovima (4-6, 6-7, 6-4, 6-3, 6-3) te se tako plasirao u četvrtfinale Wimbledona . Troicki je imao vodstvo od 2-0 u setovima, no na kraju nije uspio do pobjede. Tijek meča ostavio je tragove i na njegovom ponašanju koje je kulminiralo 'sočnim' psovkama' prema sucu meča.

U posljednjem gemu meča Pospisil je servirao kod 30-0, a Troicki je nakon izgubljenog boda odlučio zatražiti ' hawk-eye ' provjeru. Međutim, sudac Ramos mu to nije dozvolio pa je Troicki krenuo prema njemu da mu ovaj pojasni zbog čega. Ramos je tvrdio kako je Troicki provjeru kasno zatražio, a ovaj se na to toliko iznervirao pa poručio sucu na materinjem jeziku:

- Mrš, đubre jedno - rekao je Troicki Ramosu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sly123 07.07.2015.

    i tebe ubila velika pamet vidim, na uši ti izlazi koliko je imaš, idi ga otresi u wc pa se vrati nazad na portal bit ce ti bolje, znam jer i ja sam tako prije 20 god i pomagalo je ;) a sluga nisam nikad bio niti cu ikad bit, ja sam pavijane jedan zeleni gospodin covjek, a sluge takvom seljacini mogu bit samo takvi ispodprosjecni zemljaci kao i ti... ziv ti meni bio!

  • mazaluna 07.07.2015.

    MA on nikada neće biti Nole ,uzalud se šepuri sa garderobom i naočalama i mijenja cure,pa valjda kuži da se ne druže sa njim iz ljubavi.Uostalom i on i Jankovićka neka si kupe bonton kada ih već majka nije lijepo vaspitala.

  • ivan00 07.07.2015.

    troicki je trebao dobiti provjeru, ali lopta je dobra i trazio ga je vise od ne moci nego sto je mislio da je lopta vani !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare