To je to što me zanima!

Troše previše: Manchester Cityju upitna je i Liga prvaka...

Engleski su se mediji raspisali o tome da bi zbog velike rastrošnosti City iduće sezone mogao ostati bez LP, odnosno da neće moći igrati europska natjecanja...
Vidi originalni članak

Neki klubovi ne poštuju pravila Uefe kad je riječ o financijskom fair playu, izjavio je uoči večerašnjeg velikog derbija s Man. Cityjem Jose Mourinho, trener Chelseaja.

Iako Mourinho nije izravno spomenuo City, zna se da kod njega ništa nije slučajno. Naime, “građani” su prije nekoliko dana objavili da su u prošloj sezoni potrošili 284 milijuna eura, po danu to ispada gotovo 800.000 eura.

Engleski su se mediji raspisali o tome da bi zbog velike rastrošnosti City iduće sezone mogao ostati bez Lige prvaka, odnosno da neće moći igrati europska natjecanja.

- Nije važno o kome se radi. Svi se trebaju držati pravila - rekao je prije nekoliko godina, aludirajući na šeike, vlasnik Liverpoola John Henry.

Mourinho je sad opet pokrenuo debatu i vlasnici Cityja morat će odgovoriti na pitanja o financijskom fair playu. Moguće je da se na kraju izvuku s uvjetnom kaznom, ali morat će srediti financije. Nema više rastrošnosti.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • ArturoVidal23 03.02.2014.

    JA mislim da malo klubova posluje u plusu a igraju vrhunski ogomet..to su ti Bayern Dortmund Juve mozda Arsenal i to je to

  • mancity24 03.02.2014.

    onaj ko kaze da je city umjetan klub taj nema pojma o nogometu jer city je doveo pojacanja na ljeto navas-sjajno se pokazo nije skup,negredo-necu trosit rijeci a nije skup,fernandino nije skup a odlican,jovetic-dosta ozljeda, sva pojacanja dobra a jeftina e to se zove pravo poslovanje, a real je skršio para i para na dovodjenje igraca tako i barca koja je platila neymara hajmo reć 57 milijuna negredo i navas skupa nisu toliko

  • Majstorsmora_2 03.02.2014.

    hahahaha tko o cemu prevoditelj (chelsea) o trosenju novca... jose, jel to bilo u 21. stoljecu ili u 19? ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare