To je to što me zanima!

Trpa kao lud! Nakon Barcelone Budimir briljirao protiv Celte

Iago Aspas doveo je Celtu u vodstvo u 50. minuti, no Budimir nije htio kući bez bodova! U 83. minuti našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme, što on najbolje radi, i zabio gol za izjednačenje
Vidi originalni članak

Sedmog prosinca Ante Budimir zabio je dva gola na Camp Nou, a kolo nakon nastavio je svoju dominaciju u remiju sa Celta Vigom 2-2.

Rafinha je zabio gol za vodstvo Celte 1-0 u 20. minuti, a 13 minuta kasnije Budimir je briljantno iznudio penal kojeg je realizirao Sevilla. 

Iago Aspas doveo je Celtu u vodstvo u 50. minuti, no Budimir nije htio kući bez bodova! U 83. minuti našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme, što on najbolje radi, i zabio gol za izjednačenje, svoj šesti ove sezone.

Taj gol bio je iznimno bitan za Mallorcu koja je ovim remijem preskočila Celtu na tablici i pobjegla iz zone ispadanja. Celta je sad 18. s 14 bodova, a Budimirova momčad na 17. mjestu ima bod više.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • trixforkidz 15.12.2019.

    "Taj gol bio je iznimno bitan za Mallorcu koja je ovim remijem preskočila Celtu na tablici i pobjegla iz zone ispadanja." jel itko cita clanke ? Celta-Mallorca 2-2 svakome po bod i Mallorca preskace s tim bodom Celtu hahah vrhunski!

  • komentator__Luka 15.12.2019.

    nije to još za repku, pa nemože igrati svatko ko zabije nakon ko zna koliko vremena, jedino kramarić i petković, ostali još ne

  • 15.12.2019.

    A sta kad ce opet Rebića stavit ili je on sada vec ouz iz prvih 11?

Komentiraj...
Vidi sve komentare