To je to što me zanima!

'Trudili smo se, ali Zvezda na kraju zasluženo ide u Euroligu'

Momci su se trudili. Dogode se ovakve utakmice u kojima jednostavno ne ide. Protivnik je bio brži, jači, ali jednostavno ne ide. Crvena Zvezda je zasluženo pobijedila, rekao je Mršić
Vidi originalni članak

Cedevita je u Domu sportova izgubila od Crvene zvezde 65-73 (ukupno 2-0 u seriji), ostala bez finala ABA lige, ali i bez Eurolige sljedeće sezone. Trener Zagrepčana Veljko Mršić smatra da je moglo biti i drugačije.

- Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro i trebali smo imati veću razliku. Promašili smo puno otvorenih šuteva, pogotovo za tri poena. U drugom poluvremenu je do izražaja došla veća fizička moć rivala, a mi smo uz promašene trice, počeli promašivati i slobodna bacanja. U završnici, kada smo se vraćali, Miller je pogodio važan ulaz, a Lazić tricu koja je riješila utakmicu - rekao je nakon utakmice Veljko Mršić.

Mršić je u završnici utakmice na klupi ostavio Bilana i Babića.

- Ne tražimo alibi što oni nisu bili na terenu. U tom trenutku sam procijenio da mi je Žganec potreban na terenu da podigne agresivnost u obrani. To smo i učinili, vratili smo se u igru, ali oni su uspjeli pogoditi kada je trebalo.

- Momci su se trudili. Dogode se ovakve utakmice u kojima jednostavno ne ide. Protivnik je bio brži, jači, ali jednostavno ne ide. Ne bih se složio da smo igrali nedovoljno ambiciozno. Crvena Zvezda je zasluženo pobijedila.

Cedevita sljedeće sezone neće igrati Euroligu.

- Mi smo prije dvije sezone igrali Eurokup, a dvije godine smo igrali Euroligu. Nažalost, sada je pravilo da samo jedna momčad igra u Euroligi, a to će zasluženo biti Zvezda - zaključio je stručnjak na klupi Cedevite.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Grozni 23.03.2016.

    Ako redovito padate u drugom dijelu to znaci da vam fizicka priprema ne valja!

  • user_454898 23.03.2016.

    Mozete se vi truditi kokiko god hocete,nikad necete biti klub poput cibone,i ZADRA.Nuje u soldima sve!!!!

  • Novosadjanin 23.03.2016.

    Zvezda ubedljivo najbolja u kosarci na nasim prostorima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare