To je to što me zanima!

Tu je Super Mario! Zabio prvi gol i odveo klub u finale kupa

Al-Duhail je u finalu tamošnjeg Kupa i to sve zahvaljujući hrvatskom pojačanju - Mariju Mandžukiću. Naime, nakon gotovo sat vremena igre na semaforu nije bilo novosti dok nije 'zakucao' Super Mario
Vidi originalni članak

U svom drugom nastupu za katarski klub, u utakmici polufinala katarskog kupa, Mario Mandžukić zabio je svoj prvijenac od dolaska. 

Gotovo sat vremena igrala se utakmica Al-Duhaila i Al-Sailiyja, a onda je potrčao bivši 'Bianconeri'. Mandžo je u 59. minuti opucao iz daljine, ali golman je uspio blokirati loptu u petercu, no ona mu je iskliznula iz ruku. Onda je Mandžo ubacio u 'petu', potrčao prema golu i onda pospremio loptu iza leđa protivničkog golmana za veliko slavlje.

AL DUHAIL ODRIJEŠIO KESU Šikanirali ga kao i Mandžu: Juve napadača prodao u Katar

Kasnije je  Almoez u 72. minuti zabio za potvrdu plasmana u finale natjecanja. 

NAKON 7 I POL MJESECI Mandžo odmah zabio u debiju, ali mu je VAR pokvario veselje

Na ovaj je način prekinuo pauzu koja traje od 19. svibnja kada je zabio za Juventus protiv Atalante u 80. minuti za 1-1 (19. svibnja 2019.), prije 237 dana.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • Lafcina 13.01.2020.

    Gledaj Juve sta si sad izgubio

  • NIKE 12.01.2020.

    Sad neka Juve gleda šta je izgubio

  • viklersky 11.01.2020.

    Kakav post? Pa covjek nije igrao, kako bi i mogao zabiti..samo je nastavio gdje je stao..post je kad igras 40 tekmi a ne das ni jedan gol..Btw gdje kupit diplomu za sportskog novinara, ovo bi i ja mogao bez veze pisati ovakve clanke bez glave i repa

Komentiraj...
Vidi sve komentare