To je to što me zanima!

Tucak: Svjetsko srebro velik je rezultat, ali u nama ostaje žal

Izgubili smo od reprezentacije koja je u ovom trenutku bolja od nas, rekao je Ivica Tucak nakon što je Hrvatska izgubila u finalu Svjetskog prvenstva od Srba u Rusiji
Vidi originalni članak

Hrvatska je nastavila berbu svjetskih medalja od 2007. godine. Srbija je bila prejaka u finalu u ruskom Kazanju. Nakon zlata u Melbourneu prije osam godina i tri bronce u nizu nakon toga, Hrvatska je osvojila prvo srebro na svjetskim prvenstvima.

- Izgubili smo od reprezentacije koja je u ovom trenutku bolja od nas - rekao je izbornik vaterpolske selekcije Ivica Tucak za HRT.

"Barakude" su izgubile u finalu 11-4, ali osvojile su petu medalju na svjetskim prvenstvima od samostalnosti.

- Ovo je veliki rezultat i veliki uspjeh. No ostaje žal jer smo otvorili utakmicu kao iz bajke - dodao je hrvatski izbornik.

Peh za pehom za Hrvatsku

Nakon poraza od Srbije u finalu, naši vaterpolisti imali su problema s povratkom u Hrvatsku. Avion s kojim su trebali preko Istanbula stići u Hrvatsku odmah nakon utakmice se pokvario, piše Večernji list.

Naši reprezentativci spavali su u zračnoj luci jer nije bilo mjesta u avionima na drugim linijama. Hrvatski vaterpolski savez pokušao je osigurati let preko Münchena, ali bez uspjeha. Hrvatski igrači u Zagreb stižu večeras u 19:30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Cro Miki 10.08.2015.

    Ma Tucko nazovi ti Olimp-mislioca Vrdoljaka pa da ti on objasni da to i nije neki ŠPORT .... igraju dvije zemlje u tri-četveroreda ... njega sigurno ne MUĆI OVA KATASTROFA koju su nam bubnuli "susedi" ... važnije je da nema RATKA R. Tako On, pa Bilić, pa ....... !!!! Ma nema veze ... NJIMA je dobro !!!

  • NebojsaGrubjesic 10.08.2015.

    izvinite hrvati nismo znali da ste u bazenu ;)

  • depravedscum 09.08.2015.

    Ma bilo bi jos bolnije da smo izgubili 11-10 u zadnjim sekundama, ovako nema se sto prigovoriti, zaliti, bolji su bili, presli nas kao valjkom i dovidjenja. Doci ce i nase pobjede

Komentiraj...
Vidi sve komentare