To je to što me zanima!

Tuchel oprezan prije uzvrata: PSG je i protiv Barce imao 4-0

PSG je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu pobijedio rezultatom 2-0. Velika je to prednost za Francuze, ali njemački strateg na njihovoj klupi oprezan je pred uzvrat
Vidi originalni članak

 'Prinčevi' iz Pariza su prije dvije godine nakon prve utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone već jednom nogom bili u polufinalu. Pobijedili su tada na domaćem terenu Katalonce rezultatom 4-0 i na Camp Nou se trebalo dogoditi pravo malo čudo kako bi Barcelona prošla u četvrtfinale.

I dogodilo se, Barca je u 90. minuti vodila 4-1, izgledalo je kako je sve gotovo, ali tada je iz penala zabio Neymar, da bi u posljednjoj sekundi utakmice poentirao i Sergi Roberto. Nakon dvije godine PSG opet ima veliku prednost u osmini finala LP nakon prve utakmice kad su u gostima pobijedili Manchester United rezultatom 0-2.

Ovaj Manchester United nije jak kao Barcelona 2017., ali njemački trener Thomas Tuchel u uzvrat ulazi s velikim oprezom. 

- Imamo odličan rezultat uoči uzvrata protiv Uniteda. Pokazali smo tamo da i bez Neymara i Cavanija možemo biti ozbiljna momčad. Ne smijemo imati strah pred našim navijačima, ali ne smijemo biti ni previše sigurni. Sjetimo se Barcelone i onih 6-1 na Nou Campu. To PSG sebi više nikad ne smije dozvoliti. Zato moramo biti oprezni jer je United jako opasna ekipa, koja sada nema što izgubiti i sigurno će igrati ofenzivno, što će i nama otvoriti prostor prema naprijed - rekao je Tuchel.

'Crveni vragovi' u Pariz dolaze bez Pogbe koji je na kraju prve utakmice nepotrebno dobio crveni karton. Ozlijeđeni su još Herrera, Lingard, Matić, Mata i Valencia dok su upitni Darmian, Jones i Anthony Martial. Težak je posao pred Oleom Gunnarom Solskjaerom i njegovom momčadi, ali čuda se događaju. Teško je očekivati pothvat poput Barceloninog, ali tko zna što nas čeka na Parku prinčeva.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • REALAN 05.03.2019.

    Al vas pecka magičan noć.... 😍😍

  • sena2 04.03.2019.

    Tada se desila jedna u nizu kradja sto za barcu sto za lakrdiju!Ali nadam se da je to vrijeme proslost jer ta su dva kluba toliko zgadila nogomet da doslovce pazljivo izbjegavam u Lp gledati bilo sto u vezi njih

  • NIKE 04.03.2019.

    Ono je bila žestoka krađa, iz jednostavnog razloga što je Barcelona tada bila komercijalnija od nekog PSG-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare