To je to što me zanima!

Bijeg iz ludog kluba: Tudor više neće voditi talijanski Udinese...

Udinese na svojoj stranici nije bio suviše rječit u objavi, tek su se zahvalili Igoru Tudoru i Marku Iulianu na radu u završnici prethodne sezone. Novi trener je Španjolac Julio Velazquez
Vidi originalni članak

Iako je osigurao ostanak u Serie A, Udinese je imao groznu sezonu. Do posljednjeg kola su strepili za svoj ostanak, a tek dolaskom Igora Tudora u samoj završnici prvenstva prekinut je niz od 11 uzastopnih poraza.

No, zbog neslaganja s upravom, Igor Tudor napustio je Udinese koji je već našao njegovog nasljednika. Španjolac Julio Velazquez Santiago od 1. srpnja preuzet će momčad iz Udina i povesti ih u novu sezonu.

Klub nije bio suviše rječit u objavi, tek su se zahvalili Igoru Tudoru i Marku Iulianu na radu u završnici prethodne sezone.

Nije Udinese imao problema samo na terenu: 22-godišnji veznjak Jakub Jankto je optužio klub da je njega i suigrače držao zatvorene u najgorem hotelu u gradu u pokušaju da ih nauči lekciju, prisili na bolju igru. Češki igrač tvrdi da se osjećao kao rob.

- Izgledalo je jako dobro na početku, imali smo pet uzastopnih pobjeda, ali u proljeće smo nanizali 11 poraza. Klub je odlučio kazniti igrače stavljajući nas u 'pritvor' u hotel na tri tjedna - otkrio je Peričin i Balićev suigrač u razgovoru za češku televiziju.

- Bilo je nevjerojatno, tijekom sezone smo bili zatvoreni u hotelu više od dva mjeseca. Osjećao sam se kao rob , nisam mogao vidjeti ni djecu.

- Držali su nas u najgorem hotelu u Udinama, toaleti su bili užasno prljavi. Bila nam je to kazna, rekli su nam da će nas to ojačati, ali je na kraju samo stvorilo veće nezadovoljstvo -  rekao je Jankto pa dodao kako će i Igor Tudor vjerojatno brzo napustiti klub.

- Klub već plaća četvrtog trenera, a i Tudor će vjerojatno isto otići.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • boww 08.06.2018.

    Run igore run

  • Firefox_1 08.06.2018.

    Ako je Udinese ludi klub, kakvi su onda tek naši? Barem 80% naših prvoligaša nije na nivou Talijanske Serie C.

  • Iskrivljena antena 07.06.2018.

    Sad će opet propast kad ode Tudor, čovjek popravio stvari i sad im nevalja Hrvat pa zovu Talijana da bar nanizali novih 11 poraza

Komentiraj...
Vidi sve komentare