To je to što me zanima!

Tudor: Ponosan sam, u Splitu ćemo pobijediti s dva razlike...

Odigrali smo pravu utakmicu. Uvjeren sam da je Hajduk momčad koja će proći u 4. pretkolo, rekao je Igor Tudor nakon 4-2 poraza od kazahstanskog Karagandija...
Vidi originalni članak

Hajduk je u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige izgubio 4-2 od Šahtjora u Karagandiju. Obrana Hajduka bila je tragikomična u Kazahstanu. Splitski klub dva gola primio je nakon ubačaja iz auta, jedan nakon kornera, a jedan u zadnjoj minuti. 

Hajduk je u zadnje dvije utakmice primio osam golova.

- Ponosan sam na igrače. Odigrali smo pravu utakmicu. Uvjeren sam kako ćemo proći. Pobijedit ćemo na Poljudu s dva razlike - rekao je nakon utakmice u Kazahstanu trener Hajduka, Igor Tudor, prenosi službena stranica kluba.

Svjestan je Tudor kako je bilo dosta grešaka, ali je ostao optimističan uoči uzvrata. Domaćini su bijesni na suca koji je, kako tvrde, poklonio penal Hajduku. 

- Pravi rezultat je 4-1. Sudac im je poklonio penal - kaže trener Šahtjora Viktor Kumikov.

Hajduk samo triput stigao dva razlike

Hajduk u uzvratu mora dobiti s dva razlike kako bi prošao dalje. Kazahstanci su se pokazali kao prosječna momčad, ali "bili" kao da su se natjecali u obrani tko će lošije odigrati. Hajduk je dominirao gotovo cijelu utakmicu u posjedu lopte, ali to apsolutno ništa ne znači jer samo jedan pogled na semafor Hajdukove navijače baca u očaj. Iako je Tudor optimističan, Hajduk je samo triput u svojoj povijesti stigao dva razlike i prošao u europskim natjecanjima.

  • 72/73, Kup pobjednika kupova: Wrexham - Hajduk 1-3, Hajduk - Wrexham 2-0
  • 72/73, Kup pobjednika kupova: Hibernian - Hajduk 4-2, Hajduk - Hibernian 3-0
  • 09/10, Kup Uefa, pretkolo: D. Bukurešt - Hajduk 3-1, Hajduk - D. Bukurešt 3-0
Idi na 24sata

Komentari 356

  • SharkBay 02.08.2014.

    Ti si Tudore egoist koji je ponosan na ove rezultate i igru momčadi, a navijači Hajduka, na šta bi oni trebali biti ponosni?

  • bijelo 01.08.2014.

    tudor je ponosan...taj izgleda nije u životu kao i šuker pročitao poštenu knjigu inače ne bi lupetao gluposti bez pokrića. Nikada nisi čuo za uzrečicu..." ponos dolazi prije konačnog pada..." Jadan taj hajduk sa ljudima koji nemaju nikakve životne a kamoli klubske filozofije, ti vode klub ko neku birtiju na putu između Knina i Glamoča. On još obećava pred kamerama kako sigurno pobjeđuje Kazahstance, koji hazarder i kockar kao i oni koji su takva čovjeka postavili za trenera jednog hajduka...ovakvom hajduku kojeg vode ovakvi bezveznjaci nema spasa niti ponoći, to je svima jasno usprkos njihovim pokušajima da janost uvjere u svoju sposobnost i stručnost koje, naravno, nemaju.

  • 01.08.2014.

    Tudor,pod hitno potraži neku skupu polikliniku,jer...o čemu ti pričaš čovječe????!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare