To je to što me zanima!

Tudorova Verona deklasirala Lazio: Simeone utrpao četiri, na klupi bio Mussolinijev praunuk

Romano Floriani Mussolini (18) je branič, a za Lazio je potpisao u ožujku svoj prvi profesionalni ugovor. Dolazi iz škole rimskog kluba. Floriani, koji tvrdi da ga politika ne zanima, sin je Alessandre Mussolini
Vidi originalni članak

U dvoboju 9. kola talijanske Serie A Verona, sastav kojeg vodi hrvatski trener Igor Tudor, je potpuno nadigrala Lazio i svladala ga 4-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Apsolutni junak pobjede Verone bio je Giovanni Simeone, sin trenera Atletica Diega Simeonea. Argentinac je postigao sva četiri pogotka za domaći sastav koji je nastavio s dobrim igrama otkako ga je preuzeo Tudor. Simeone je zabijao u 30., 36., 62. i 92. minuti.

Od hrvatskih nogometaša iz Verone u igru je ušao samo Boško Šutalo u 69. minuti. Kalinić i Pandur su ostali na klupi za pričuve kroz cijelu utakmicu, baš kao i Toma Bašić kod Lazija.

Inače, za sastav Lazija prvi je put pozvan i praunuk talijanskog diktatora Benita MussolinijaRomano Floriani Mussolini (18) je branič, a za Lazio je potpisao u ožujku svoj prvi profesionalni ugovor. Dolazi iz škole rimskog kluba. Floriani, koji tvrdi da ga politika ne zanima, sin je Alessandre Mussolini, unuke Benita Mussolinija.

I Lazio i Verona su dva kluba uz koje se vežu incidenti s navijačima ekstremne desnice.

Domaće bodove osvojila je i Fiorentina koja je s 3-0 svladala Cagliari. Prvi pogodak u 21. minuti zabio je Biraghi iz penala, dok su potom još strijelci bili Gonzalez (42.) i Vlahović (49.).

Fiorentina je došla do šestog mjesta na ljestvici (isti broj bodova kao četvrta Roma i peta Atalanta), dok se Verona popela na 11. mjesto.

Roma - Napoli (18:00)

Inter - Juventus (20:45)

 

(Hina) xskar yskar

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 25.10.2021.

    Sad nazad u Hajduk!

  • Baloteli 24.10.2021.

    Gdje su pljuvaci Tudora.Lik doslovno preporodio igru Verone hajahha Bravo Tudoreee

  • 24.10.2021.

    Bit će najštovaniji igrač Lazia ikad. 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare