To je to što me zanima!

Tuga: Preminula je odbojkašica (38) kojoj je presađena jetra...

Moj je san živjeti. Jednostavan život, hodati, biti vani, kupanje u čistom moru, pijesak među prstima, bijeli snijeg koji me okružuje za zimskog dana, moje slike, kuhinja, stoji u oproštajnoj poruci...
Vidi originalni članak

U 38. godini života preminula je uspješna talijanska odbojkašica Sara Anzanello, nakon mnogo godina borbe s bolestima, prenosi Venezia Today.

Anzanello je 2013. morala na transplantaciju jetre, nakon što joj je dijagnosticiran hepatitis. Polako se oporavljala, 2015. počela je igrati u nižim talijanskim ligama. No zadnjih mjeseci njezino zdravstveno stanje se drastično pogoršalo.

U vrlo kratkom roku, odbojkašica je izgubila bitku s leukemijom.

Anzanello je bila članica zlatne talijanske odbojkaške ekipe, koja je 2002. osvojila titulu na Svjetskom prvenstvu.

Svoju karijeru počela je u Salgaredi, a prve veće uspjehe postigla je u Asystelu, s kojim je osvojila talijanski Kup i dva Superkupa. 2009. se preselila u Villu Cortese, gdje je osvojila još dva Kupa i igrala finale Scudetta.

Bila je velika navijačica svoje zemlje na nedavnom Svjetskom prvenstvu, koje su Talijanke završile sa srebrom oko vrata. U finalu su izgubile od Srbije 3-1. Na njezinom Facebook profilu objavljen je njezin oproštajni tekst:

- Moj je san živjeti. Jednostavan život, hodati, biti vani, kupanje u čistom moru, pijesak među prstima, bijeli snijeg koji me okružuje za zimskog dana, moje slike, kuhinja, večer s osobama koje volim. (...) Tu sam da se borim, da nikad ne odustajem i da uvijek vjerujem u to, kao što sam to radila cijeli život. Zbogom svima. Sara - napisala je tragično preminula sportašica prije svoje smrti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • magicmushrooms 27.10.2018.

    Ciao Sara cara mia Resta in Pace con Bell'angeli

  • DraženČičak-GTi 26.10.2018.

    Ehhh...da.Svasta covjek pocne cijeniti kad oboli...prosao sam to i nakon 7 godina trudim se da zivim slicno kako je Sara zazeljela zivjeti.R.I.P.

  • cinquina 26.10.2018.

    Laka ti zemlja Sara

Komentiraj...
Vidi sve komentare