To je to što me zanima!

Tunel boli u Barceloni: Raketa i društvo se 'tukli' uoči Reala

Ernesto Valverde odlučio je na posljednji trening uoči utakmice unijeti malo zabave u trening kako bi što opušteniji dočekali utakmicu. Tako su se igrači dodavali, a oni koji pogriješe, čeka ih kazna!
Vidi originalni članak

U nedjelju je na rasporedu još jedan El Clasico, veliki derbi Barcelone i Real Madrida. Tada će vrijeme stati, sve će oči biti uprte na najveću nogometnu pozornicu, Camp Nou. Glavni cilj je isti, a raspoloženja uoči utakmice su bitno drugačija

Katalonci u puno boljem raspoloženju dočekuju najžešće rivale zahvaljujući prvom mjestu dok se u Madridu ipak moraju malo uozbiljiti jer ne stoje baš najbolje. Nalaze se na sedmom mjestu, klub četiri utakmice zaredom nije znao kako je to zabiti gol, a Lopeteguiju se stolac opasno trese, stoga imaju imperativ pobjede.

Ernesto Valverde odlučio je na posljednji trening uoči utakmice unijeti malo zabave u trening kako bi što opušteniji dočekali utakmicu. Tako su se igrači dodavali, a oni koji pogriješe, čeka ih kazna! Oni moraju proći kroz "tunel boli" gdje ih svi udaraju po leđima.

Treningu je prisustvovao i Ivan Rakitić koji že biti bitan kotačić za svoju momčad, a najveći hendikep domaćina je neigranje Lea Messija koji je ozlijeđen, no svojim suigračima će pomoći s tribima i podrškom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • komentator__Luka 27.10.2018.

    kad dođe doma ženi bude rekao da ga boli glava

Komentiraj...
Vidi sve komentare