To je to što me zanima!

'Tudora može biti sram, pa ima trening u 19 sati! Izdao nas je'

Ako je to istina, Tudor nas je izdao. Nije smio ni s kim pregovarati do 31. svibnja. Ovo je nevjerojatna sramota koja će pratiti Galatasaray godinama - rekao je trener Karabukspora Ferudun Tankut
Vidi originalni članak

Igor Tudor novi je trener Galatasaraya i čeka se samo službena potvrda koja bi trebala stići tijekom dana. Vijest je to koja je šokirala Tursku, a najviše čelnike Karabukspora s kojim Tudor ima valjani ugovor i koji najavljuju tužbu turskom savezu.

Bivši trener Hajduka potpisat će s Galatasarayem na godinu i pol i odreći će se 150.000 eura koliko mu garantira ostanak u Karabuksporu.

Kad su to čuli u klubu, poludjeli su.

- Sve sam saznao iz medija. Ako su glasine točne, Galatasaray i Tudor mogu se sramiti. Pa Tudor ima danas trening u 19 sati?! Ako je to istina, Tudor nas je izdao. Nije smio ni s kim pregovarati do 31. svibnja. Žalit ćemo se turskom nogometnom savezu. Ovo je nevjerojatna sramota koja će pratiti Galatasaray godinama - rekao je predsjednik Karabukspora Ferudun Tankut.

Tudor će na klupi najvećeg i najtrofejnijeg turskog kluba naslijediti Riekerinka koji momčad ostavlja na 3. mjestu s 39 bodova, pet manje od vodećeg Bešiktaša.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • DarkDarkDark 15.02.2017.

    rekao je trener Karabukspora Ferudun Tankut?!?!?!? nijeli to Igor Tudor...najbolje novine 24 sata pripazite malo na greske poogotovo ove u podnaslovima

  • 15.02.2017.

    Igore, na ljeto doći pomoći bilim tićima...

  • krojf 15.02.2017.

    Igor je nepostena, to nije smio napraviti. Moglo bi mu se sve obiti o glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare