To je to što me zanima!

Turci podigli ponudu: Nude osam mil. eura za Ibričića

Joško Svaguša u suradnji sa Željkom Kerumom odbio je prvu ponudu Galatasaraya od 6.5 milijuna eura za Ibričića. No Turci sad nude osam
Vidi originalni članak

Turci su stigli u Split. Čelnici Galatasaraya ponudili su 6.5 milijuna eura za najboljeg Hajdukovog igrača Senijada Ibričića i naišli na jasnu poruku čelnika Hajduka - Ne damo Ibričića. Barem ne za tako malo novca.
Predsjednik Hajduka Joško Svaguša, u dogovoru s gradonačelnikom Željkom Kerumom odbio je Galatasaray, no Turci nisu odustali od reprezentativca BiH. Podignuli su cijenu na osam milijuna eura, piše VL.
Prijelazni rok aktualan je do 31. kolovoza, do ponoći. Toliko još imaju vremena obje strane da usklade svoje zahtjeve. Hajdukova strana mora odlučiti hoće li prodati Ibričića za osam milijuna eura ili će čekati da ponuda postane dvocifrena. Hajduk traži 10, no pitanje je hoće li Turci pristati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_29271 30.08.2010.

    treba ga prodat, euroligui su osigurali, proljeće će tak i tak teško dočekat pa je bolje nešto zaradit i za te pare kupit dva dobra igrača

  • rokenrolla 30.08.2010.

    momčad se kako tako uigrala, ljudi nemojte srljat ka guske u maglu, ne prodavajte ibričića

  • krajisnik 30.08.2010.

    Misimovic potpisao za Galatasaraj, a ovi sad oce da kupe i Ibricica. U zimskom prelaznom roku ce da kupe i Dzeku i Spahica, pa cemo da imamo mini repku u Galati. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare