To je to što me zanima!

Turci se najviše boje Mandže i Olića; Šuker: A gdje je Dudu?!

Davor Šuker, Dario Šimić i Stjepan Tomas pitali su izbornika zašto u napad ne postavi Eduarda da Silvu. Mandžukić je siguran, pitanje je tko će bit drugi napadač
Vidi originalni članak

Sastav koji je Bilić uvježbavao u Brežicama ne ulijeva puno povjerenja. I nije riječ samo o desetkovanoj obrani. Zabrinutost zbog najavljene postave otvoreno su Biliću iznijeli i njegovi bivši suigrači Davor Šuker, Dario Šimić i Stjepan Tomas. Dugo su razgovarali u hotelu reprezentacije i složili se u jednom - Eduardo mora igrati. No Bilić ne misli tako, njegov plan je zaigrati s Ivicom Olićem i Marijem Mandžukićem u vršku napada. 

- U napadu imamo puno kvalitetnih rješenja, razmišljam samo o tome kako zakrpati obranu - navodno im je odgovorio Bilić. 

I Eduardo šuti. No u prolazu je ipak dobacio: 

- Kad ja ne igram, Hrvatska ne pobjeđuje. 

Oni koji bolje poznaju Eduarda kažu da je nezadovoljan statusom, no dodaju kako nije tip koji će lupiti šakom o stol. Uostalom, tko zna, možda Bilić preko noći promijeni mišljenje i gurne ga u napad. Brazilca muči zbog čega mu je Bilić okrenuo leđa. Je li razlog nepovjerenje zbog duge pauze nakon loma noge? Eduardova svađa s Mamićem, koji na Bilića ima velik utjecaj? Ili Slaven jednostavno misli da su Ola i Mandžo opasniji?

Idi na 24sata

Komentari 53

  • bbbbb 11.11.2011.

    Biliću,ovo je pravi sastav: Mikaš,Rajkić,Ikaš,Kulen,Lukaš,Krčić,Bilotrepan,Šmrčić,Peša, Tule i Bočić ! hahahahahahah,kad neznaš kako treba stavi ove!!!

  • bbbbb 11.11.2011.

    Pa taj Bilić nije normalan,igrati ovakvu utakmicu bez Eduarda je ludost,Olić je dobar ali nije dugo igrao,dobro da nije zvao nekoga iz Hajduka u napad iako oni i nemaju napadaća,Svašta!!!!

  • JoeTomicic 11.11.2011.

    ma kakav olic.. nije igrao vec dugo.. najbolje nek pocne sa mandzom i duduom.. i onda jelavic :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare