To je to što me zanima!

Tuttomercato: Lazio i dalje želi Badelja, uspostavili kontakte

Klub iz Rima i dalje traži razigravača, a uz hrvatskog reprezentativca Milana Badelja naciljali su i Lilleova Brazilca Emersona s kojim su već uspostavili početne kontakte
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić oštro je odbacio, a Milan Badelj prekrižio opciju odlaska iz Dinama, no u Italiji ne prestaju sa špekulacijama kako bi mogao otići u Lazio.

Klub iz Rima i dalje traži razigravača, a uz hrvatskog reprezentativca naciljali su i Lilleova Brazilca Emersona s kojim su već uspostavili kontakte. Htjeli su ga još prošlog ljeta, ali nisu se uspjeli dogovoriti oko financija s Francuzima. Roma je nudila 3,5 milijuna eura, a oni tražili duplo više.

A dok čekaju hoće li ovoga puta dogovor ipak pasti, okrenuli su se drugim igračima i došli do Dinamovog kapetana za kojeg Mamić navodno traži osam milijuna eura. Tuttomercato.web piše kako su se predstavnici obaju strana trebali naći još prošli tjedan, no kako do toga nije došlo zbog drugih obaveza. Predstavnici Lazija pričali su s Badeljovim zastupnikom koji je potvrdio kako igrač želi u veću ligu, no preostaje se sa šefom maksimirskog kluba dogovoriti oko iznosa transfera, što sigurno neće biti lagan posao.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bekinho 25.06.2011.

    ma koji badelj...ne vrijedi ni 2 milki...prespor je on za nesta ozbiljnije...

  • Nisam Taj 25.06.2011.

    Za ovog poluigraca da mi netko ponudi i milion ja bih pristao,Badelj nikad nece napraviti europsku karijeru a vi se sjetite mojih rijeci sad.Europa ne prasta da se igrac par utakmica sakrije na terenu pa jednu odigra solidno i nista vise od toga.

  • tomy099 25.06.2011.

    maminjo ce njega prodat za jedano 20 mil....

Komentiraj...
Vidi sve komentare