To je to što me zanima!

Tuttosport: Mandžukić ide po novi ugovor od čak 22 mil. €

A u Juventusu bi ga htjeli potpisati na još dvije godine, no Mandžo u staroj dami želi ostati sve do svoje 36. godine, tvrde talijanski mediji, a razgovori bi trebali započeti ubrzo
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić ulazi u pregovore s Juventusom oko novog ugovora, javlja Tuttosport, a početna razmišljanja kluba i igrača prilično se razilaze.

Srebrni hrvatski reprezentativac želi ugovor do ljeta 2022. godine, kada bi napunio 36 godina (svibanj), a prema talijanskim medijima, uz to traži i povećanje plaće na razini od tri milijuna godišnje. Mandžo bi s takvim novim ugovorom zarađivao 7,5 milijuna eura godišnje, u odnosu na sadašnjih 4,5 milijuna, a to je povišica od preko 60%! Takav ugovor na tri godine? Nevjerojatna 22 milijuna eura!

Stara dama htjela bi međutim malo drukčije uvjete. Mandžo ipak na leđima već ima 32 godine, pa bi ga u Torinu htjeli potpisati na još dvije godine, a lako je za zamisliti kako čelnici kluba u glavi imaju i manje svote od 7,5 milijuna godišnje.

Svemu tome usprkos, Tuttosport tvrdi kako će pregovori svejedno započeti u sretnoj i opuštenoj atmosferi, povoljnoj za pregovore.

Super Mario je u Juventus stigao 2015. godine iz Atletico Madrida, a u 147 utakmica zabio je 42 pogotka te asistirao 21 put.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Exterminator 22.12.2018.

    Jbt mi Hrvati smo čudo , svaki malo bolji klub u ligama petice ima po jednog našeg ... I oni koji nemaju poznaje im se

  • kirbi78 21.12.2018.

    Ako je istina,onda je više nego zasluženo,bravo MM17

  • 21.12.2018.

    Sigurno će se dogovoriti kako je najbolje za oboje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare