To je to što me zanima!

Tužitelj popljuvao Karabatića: 'Zatvor za razmaženo derište'

Nikoli Karabatiću sude za namještanje utakmice prije tri godine. Francuski tužitelj žestoko ga je popljuvao rekavši mu da ne glumi nevinost te da je sportsko derište
Vidi originalni članak

Suđenje braći Karabatić za namještanje utakmica iz 2012., kad su u dresu Montpelliera navodno namjerno pustili Cesson-Rennesu kako bi zaradili na kladionici, uskoro će završiti. Francuska policija je prije tri godine uhitila ukupno 17 ljudi koje sumnjiče za aferu namještanja utakmice kako bi ostvarili zaradu uplatom u kladionici.

Nikola Karabatić odbacio je sve optužbe, no francuski tužitelj Patrick Desjardins žestoko je opleo po najboljem rukometašu svijeta.

- Gospodine Karabatić, vaše opravdanje kako niste ništa znali ne može vam biti alibi. Ništa što se dogodilo nije se dogodilo vama iza leđa - rekao je tužitelj, koji je za Karabatića zatražio tri mjeseca zatvora i 30.000 eura kazne.

Nije tu stao francuski tužitelj, koji je Karabatića nazvao razmaženim sportskim derištem te je zatražio od suda da njega i ostale sudionike u aferi nauči lekciju.

- Doslovno 99 posto uplata na spornu utakmicu obavile su obitelji igrača Montpelliera. U više gradova. U različitim okolnostima. Ne postoji nikakva mogućnost da je to bilo slučajno. Bila je to dobro organizirana prevara i država treba naučiti lekciju svoje razmaženo sportsko derište i ostale upletene u to - dodao je.

Nikola Karabatić u ranijim je iskazima odbacio sve optužbe.

- Smeta me što me optužuju da sam namjestio utakmicu. Za mene je to jednostavno neprihvatljivo i suprotno mojim uvjerenjima - rekao je Nikola Karabatić.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • kokaza5 22.08.2015.

    Dobro mu je rekao.

  • Nikolaaaaaaa 25.06.2015.

    Najboljeg rukometaša svijeta(vjerovatno i svih vremena) koji je osvojio sve što se osvojit dalo nazivati razmaženim derištom je krajnje neprihvatljivo.

  • slobodni dalmat 24.06.2015.

    ....gene...

Komentiraj...
Vidi sve komentare