To je to što me zanima!

Tyson Gay: Blanka Vlašić i ja jako volimo šopingirati

Strašno je 'cool'. Bolje smo se upoznali u Americi. Tada smo jednom zajedno išli i u šoping, pričali viceve. Bio je to ugodan šoping, rekao je Gay
Vidi originalni članak

Veselim se što sam u Hrvatskoj. Radio sam dosta na startu u posljednje vrijeme i spreman sam za novi veliki izazov. Imam neki osjećaj da bi ovdje mogao ostvariti najbolji rezultat ove sezone, rekao je Tyson Gay jučer na službenoj presici u hotelu Four Points.
Najbrži čovjek svijeta u 2010. godini nije odavao dojam planetarne zvijezde, nego je strpljivo odgovarao na sva pitanja. Ostao je malo bez teksta jedino u trenutku kad mu je Milan Bandić uručio kišobran (!), doduše riječ je o šestinskom, jednom od simbola grada.
- Blanka? Strašno je 'cool'. Bolje smo se upoznali u Americi. Tada smo jednom zajedno išli i u šoping, pričali viceve. Bio je to ugodan šoping - rekao je 28-godišnji Amerikanac kojeg je potom Bandić okitio zlatnikom Majke Božje od Kamenitih vrata.
Veliki cilj mu je “skinuti” Bolta sljedeće godine na Svjetskom prvenstvu.
- Ako start dovedem do savršenstva, moguće je da ga pobijedim - zaključio je Gay, koji će u srijedu trčati 100 metara na Hanžeku.

ZVIJEZDE 60. IZDANJA HANŽEKA

BLANKA VLAŠIĆ (SKOK U VIS):
Blanka je u sjajnoj sezoni osvojila zlato na EP-u, a i ukupna je pobjednica u Dijamantnoj ligi. Ove je sezone po 150. put skočila iznad 2 m.

SANDRA PERKOVIĆ (DISK):
Već sa 20 godina dohvatila je europsko zlato i tako najavila fantastičnu karijeru. U Bruxellesu je bila s najbolja s novim rekordom.

DWIGHT PHILLIPS (SKOK U DALJ):
Olimpijski pobjednik iz Atene još je u sjajnoj formi, a potvrdila je to i njegova ukupna pobjeda u Dijamantnoj ligi. Ima i tri zlata sa SP-a.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • krnje obicni 31.08.2010.

    Gay?

  • tratuljonac 31.08.2010.

    brao.HRVATSKA rijec godine.

  • ciLa 31.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare