To je to što me zanima!

Tyson: Jake Paul? Boksu je*eno trebaju zvijezde poput njega

Jake Paul je YouTube senzacija koja je nokautirala čak i bivšu UFC-ovu zvijezdu Bena Askrena. Špekulira se i o borbi protiv nekog pravog boksača, a kandidat je polubrat Tysona Furyja
Vidi originalni članak

Jake Paul prošlog je mjeseca u boksačkom meču nokautirao bivšu UFC zvijezdu Bena Askrena, a potom se bacio na prozivanje nekih drugih boraca, pa i boksača, a posvađao se i Danielom Cormierom.

I dok većina boraca Paula ne voli, legendarni Mike Tyson tvrdi - on je dobar za boks!

POGLEDAJTE VIDEO YouTuber poslao na spavanje MMA borca nakon dvije minute

- Oni pravi mamoj****i se uopće ne žele boriti. Zato tipovi kao Jake Paul, on je bio u mojoj emisiji, znate zašto? Jer je imao 75 milijuna je*enih gledatelja - započeo je Tyson pa nastavio:

- Okej, malo je komičan, ali on je dobar za boks. Boks treba sranja poput toga.

Za kraj, Tyson je zaključio i da bi Paul trebao u ring s nekim drugim profesionalnim boksačem.

Čak se i špekulira upravo o jednoj takvoj borbi. Paul je prozvao i polubrata Tysona Furyja, Tommyja. Tommy je i dalje jako mlad, ima tek 21 godinu, ali u svoju je karijeru krenuo blistavo. Ima pet pobjeda bez poraza, ali zasad je neporažen i Jake Paul...

U LIPNJU Mayweather se vraća u ring: Borit će se protiv youtubera

U međuvremenu, Logan Paul, Jakeov brat, je dogovorio borbu s Floydom Mayweatherom, a o svojim šansama protiv Floyda rekao je sljedeće:

- Moje šanse? Deset od deset da ću ga pobijediti...

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • LOLNeki 01.05.2021.

    Zvijezda? Tko je taj lik? Dovoljan pokazatelj kakva je slaba konkurencija u boksu da danas samo traže nekakve kvazi spektakle ili izvlače iz naftalina djedove da boksaju.

  • ferencvaros 01.05.2021.

    Je da je id... zesci, ali sto je Tyson reka za njega je istina.

  • 01.05.2021.

    ti borilački sportovi su postali teški očaj, nema nikakve tablice već samo lova i blebletala od izazivača prolaze, zamorno dosadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare