To je to što me zanima!

Tyson: Ja sam bio narkoman i pijanica koji mlati sve oko sebe

Mike Tyson (53) jedan je od najvećih boksača svih vremena, ali često je izvan ringa, ali i u ringu, bio sklon nedaćama. Na samom je dnu bio 2009. godine kad je sudjelovao u incidentu
Vidi originalni članak

Koktel kokaina i morfija u suradnji sa temperamentom Mikea Tysona (53) znak je za katastrofu. Svjestan je toga i 'Iron Mike' koji je prije 11 godina dotaknuo dno kad je prebio sedam prostitutki jer ga je uhvatila paranoja da će mu nešto ukrasti. Iako je sad počeo žešće trenirati i sprema se za ekshibicije, tad je bio daleko od ičega.

BOKSAT ĆE EKSHIBICIJE Mike Tyson opet u ringu: Vraća se boksu u humanitarne svrhe

- Ležao sam u krevetu u hotelu i pokušavao sam uvijek biti s nekim. Prostitutke, pas, samo da ne budem sam. To je stvarno mračno. Ja sam u hotelskoj sobi sa sedam prostitutki, a u meni marihuana, kokain, morfij, Viagra i viski - opisuje recept za katastrofu Tyson i nastavlja:

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson pokazuje Sereni udarce na vreći

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- A ja sam na samom dnu jer me hvata paranoja i pomišljam kako će me ove žene pokušati opljačkati i smjestiti mi. Počeo sam ih prebijati, bio sam na mračnom mjestu. Nisam im želio više dati svoje duše. To je moj demon, tu sam gdje jesam - zaključan, sam. Nitko mi ne govori da i ne radim previše - objasnio je 'Iron Mike'

Bila je to njegova životna prekretnica. Ostavio se nekih poroka, ali još uvijek voli uživati u lakim drogama.

BARCELONA Mike Tyson daje novo ime Nou Campu? Sponzor... Marihuana

- Zahvalan sam što sam trenutno ovdje, a kad se sjetim tih trenutaka... Preznojavao sam se i Govorio si, nema više kokaina, nema. - prisjetio se Mike teških trenutaka.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Pravilobr2 30.04.2020.

    Pitanje za dobre poznavatelje boksa : Koliko bi Tyson (iz najboljih dana) izdrzao rundi sa nasim Hrgovicem ?

  • Baine 30.04.2020.

    Jedan od najboljih boksača ikada

  • Xyster 30.04.2020.

    Najprecijenjeni boksač svih vremena, vjerojatno i sportaš općenito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare