To je to što me zanima!

U Australiji isplatili 16 mil. eura zbog pobjede Veića!

Iako su prijetili da neće nikome ništa isplatiti, ipak su se predomislili u kladionici Betfair i kladiteljima koji su uplatiti na Veića isplatiti 32 milijuna dolara
Vidi originalni članak

Svjesni smo problema oko tog meča. Samo u Australiji je na pobjedu Veića uplaćeno gotovo tri milijuna eura. Nikome nećemo ništa isplatiti, prijetili su u kladionici Betfair nakon sumnjive pobjede Antonija Veića protiv Guillerma Canasa na PBZ Zagreb Indoorsu.
Ali, kladionice su promijenile odluku. Dva dana poslije "zicera godine" odlučili su isplatiti dobitke. I to u ukupnom iznosu od 32 milijuna australskih dolara, odnosno - 16 milijuna eura! Podsjećamo, nakon što je Veić izgubio prvi set, na njegovu je pobjedu koeficijent sa vrtoglavih 7 neobjašnjivo pao na 1.1.
- Šteta što nisam znao za to. I ja bih stavio neke novce na svoju pobjedu - našalio se Antonio Veić, dečko s Malog Lošinja koji je u posljednja dva dana postao planetarna zvijezda.
Nije prvi slučaj na Touru, ali niti posljednji. U tenisu je to nemoguće dokazati. I nemoguće zaustaviti...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • matasasabljaki 04.02.2009.

    Pa svatko ko je pratio meč..mogao je viditi da je ovaj ozljeđenh i dva puta zvao medic i vuko se po terenu .... svako ko ima malo mozga to je mogao napraviti ..samo mi jos nerazmisljamo o lakoj loi ..šro je žalosno

  • BERISLAE 04.02.2009.

    jel boga ti,baš bih volio vidjeti da mi ne isplate.A kad u nedjelju Inter odigra za kladionice onda im ne smeta.I još nešto u nedjelju barca neće dobiti Gijon,jer je namješteno.Hoče li tada kladionice vratit ljudima tko je igrao na barcu?

  • SmackThat 04.02.2009.

    Care samo pare! I kak sad da kažemo HR mladeži da uče 5-6 god. na faksu ill ako neće, da rade za 2.500 kn mjesečno!?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare