To je to što me zanima!

Neredi nakon derbija: Huligani su ozlijedili 112 policajaca...

Union Berlin U-23 dočekao je Berliner FC Dinamo u 4. ligi njemačkog nogometa. Završilo je s neredima, 175 huligana je uhićeno, a 112 policajaca je ozlijeđeno...
Vidi originalni članak

Union Berlin i Berliner FC Dinamo dva su stara rivala njemačkog nogometa. Dinamo je tijekom godina s raznim imenima osvajao naslove u Istočnoj Njemačkoj. Rivalstvo s Union Berlinom često je izlazilo iz sportskih okvira. To je pokazao i nedjeljni susret ova dva kluba u istoj diviziji četvrte njemačke lige. Union Berlin U-23 dočekao je BFC Dinamo. Nakon utakmice - kaos. Njemačka javnost je zgrožena.

Berliner Dinamo slavio je u gostima 1-0. Domaći navijači Union Berlina prekinuli su utakmicu na 15 minuta, nakon što su pokušali probiti policijski kordon i ući na tribinu gdje su pristalice Berlinera. Kad im to nije uspjelo, napravili su kaos nakon utakmice.

Njemačka policija je uhitila 175 huligana , podigla je 64 prekršajne prijave zbog tučnjave u kojoj je ozlijeđeno 112 policajaca. Utakmicu je osiguravalo više od 500 policajaca, ali ni oni nisu mogli spriječiti divljanje navijača.

- Bilo je strašno. Huligani su bili kao životinje. Napali su policajce s prometnim znakovima i aparatima za gašenje požara. Mnogi od kolega borili su se za svoje živote na stadionu - rekao je glasnogovornik policije Steve Feldman.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • gljiva_1_1 18.03.2015.

    ajmo merkelice.hapsi izgrednike

  • danddand22 17.03.2015.

    mi se nemamo gdje ni izderati ko ovi

  • Mika75 17.03.2015.

    4. liga!! a stadion bolji od sve jednog našeg prvoligaškog!! A o navijačima da ne pričamo, na ovoj ih utakmici ima više nego na svim našim prvoligaškim! strava!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare