To je to što me zanima!

U četiri ujutro uhićen Kovin suigrač, prijavila ga djevojka

Djevojka, koju je navodno upoznao preko interneta, prijavila je da se "nije osjećala dobro", a potom ju je hitna pomoć odvela u bolnicu, a policija Hudson-Odoija u postaju
Vidi originalni članak

Callum Hudson-Odoi, 19-godišnji nogometaš Chelseaja, uhićen je u ranim jutarnjim satima u nedjelju, objavili su britanski mediji.

Hudson-Odoija prijavila je djevojka, koju je pozvao u svoj dom, zbog maltretiranja, a ubrzo je stigla policija, ali i hitna pomoć.

Djevojka, koju je navodno upoznao preko interneta, prijavila je da se "nije osjećala dobro", a potom ju je hitna pomoć odvela u bolnicu, a policija Hudson-Odoija u postaju gdje je proveo nedjelju.

Mladi Englez pozvao ju je kod sebe poslavši i vozilo po nju, ali uz zahtjev da dođe noseći donje rublje. Policija je kasnije nastavila istragu, dok se Chelsea još nije službeno oglasio.

Inače, engleski reprezentativac nedavno je također punio naslovnice kada se "pohvalio" da je bio pozitivan na korona virus. Bilo je to sredinom ožujka, a ubrzo je stala i cijela Premier liga. Momčad Chelseaja završila je u samoizolaciji.

- Sad sam dobro. ne osjećam nikakve posljedice - govorio je nakon što se oporavio od korona virusa.

Krilni napadač odigrao je ove sezone 25 utakmica za momčad Franka Lamparda i zabio tri gola.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • AC.MILAN 18.05.2020.

    znači, čovjek te zove k drbi doma i još ti kaže da moraš obući izazovno donje rublje, ti dođeš i onda poslije kukaš. a što si mislila, da ćete igrati čovječe ne ljuti se?!?! ja se ne bi uopće obazirao na prijave ili kukanja od ovakvih jer samo žele ovako 5 minuta slave

  • raul69 18.05.2020.

    Al zive nogometasi

  • Prcko_Vitaminčić 18.05.2020.

    Djevojka se osjećala loše kad joj je rekao da mora doći s gaćama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare