To je to što me zanima!

U četvrtfinalu je sve moguće: El Clasico, repriza finala iz '04.

Četvrtfinale Lige prvaka izborili su Barcelona, Real, Atletico, PSG, Monaco, Porto, Juventus i Bayern. Ždrijeb je u petak u podne, a svatko može izvući svakoga
Vidi originalni članak

Za razliku od osmine finala, ždrijeb parova četvrtfinala Lige prvaka nije poludirigiran. I dok su se u osmini finala na suprotnim stranama mogli naći samo prvoplasirani protiv drugoplasiranih klubova iz skupina te međusobno nisu mogle igrati momčadi iz istih zemalja, u četvrtfinalu tog pravila nema.

Među osam najboljih ove su godine tri španjolska kluba Real (branitelj naslova), Barcelona, Atletico (finalist), PSG, Monaco, Porto, Juventus i Bayern. Ždrijeb je na rasporedu u petak u podne u Nyonu.

Malo iznenađenje je što u ždrijebu nema engleskih klubova te što su četvrtfinale izborila dva kluba iz Francuske po prvi put od 2010. godine. Pet od osam spomenutih klubova bilo je u četvrtfinalu i prošle sezone, a novi su tek Porto, Monaco i Juventus.

Kako ždrijeb nije poludirigiran u četvrtfinalu Lige prvaka mogli bi vidjeti i El Clasico, francuski derbi (Monaco - PSG), ali i reprizu iznenađujućeg finala iz 2004. godine (Monaco - Porto).

Prve utakmice četvrtfinala na rasporedu su 14/15. travnja, a uzvrati 21/22. istog mjeseca. Polufinala su 5/6. svibnja i 12/13. svibnja, a finale 6. lipnja u Berlinu.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ZIKO22 19.03.2015.

    Bas bih volio pogledat dvoboj PSG-a i reala te bayerna i barce :)

  • 19.03.2015.

    Pa šta još postoje ljudi koji misle da to nije namješteno, što ste već zaboravili 2008. kada su već svi parovi četvrtfinala bili poznat prije po forumima kad je neki lik sat i pol prije izvlačenja napisao sve parove a šanse da pogodi su bile 0,005%, 2013. na probi isti parovi kao i na službenoj predstavi izvlačenja izvučeni. u 90% slučajeva gdje postoji mogućnost da netkonešto napravi na korist sebi i nekorist drugima će napraviti, pitajte se malo da ste vi nogometni sudac i ntko vam ponudi lovu jel bi primili, da ste sudac na nekom slučaju i netko vam ponudi lovu da za njega presudite biste li prihvatili, da ste policajac i netko vam ponudi lovu da ga ne kaznite biste li prihvatili, da ste novinar i netko vam ponudi lovu ili vas oslobodi plaćanja malo poreza biste li pisali samo za jednu političku opciju, da ste doktor i netko vam ponudi 10 kulenova da ga naručite 3 mjeseca prije biste li prihvatili, da ste profesor na fakultetu prometnih znanosti i netko vam ponudi lovu da ga pustite na usmenom biste li prihvatili? Da se razumijemo radi se o 1000 kuna koje će vam ponuditi čovjek koji je napravio par prometnih slučajeva pa sve do milijuna i milijuna koje će vam ponuditi razni mafijoze da ih oslobodite optužbi. Činjenica je da bi mnogi, ali doslovno mnogi od nas bar nešto prihvatili da smo u toj situaciji, ali ovako nam ostaje samo da gunđamo i eto živimo u zabludi da je sve fer i korektno pa tako i ovaj ždrijeb i sili život... ma je vraga

  • lopovi od 1902 19.03.2015.

    jedan klub vec zna protivnika....

Komentiraj...
Vidi sve komentare